arkadaşım senın aradığın oyun kesınlıkle JUICED mükemmel her çarpışında araba mahfoluyo ve de tamir ettirmek zorunda kalıyosun...eğer ettirmessen o araçla yarışamazsın:)
street regal redline var aksamları kacak yarıslara katılıyorsun ... arabanın motorunda a dan z ye hersyi takıp cıkartıo degıstırebiliyorsun. araba ya modifiye yapabiliyorsun bence en güzel en tutulan oyunlardan olmalı... bak ii bir oyun da var grand tourismo 3 tavsiye edilebilecek kapasitede bir oyun tavsiye ederim...
Aradığım oyunu yıllar önceden bulmuştum ama artık çok eskidi. Carmageddon 'dan söz ediyorum. Oradaki sürüş kalitesine daha hiç bir oyunda rastlamadım. Dedim ya artık eskidi. Ama şimdiki oyunlara bakıyorum da, motoru modifiye etmek, arabayı modifiye etmek gerçekci sürüş demek değildir. Daha önce de defalarca söyledim, lütfen artık NFS demeyin arkadaşlar ya! Adı üstünde "Need For Speed", "Need For Drive" değil. Artık gerçeğinide bu tür oyunlara benzetmeye çalıştılar ya bende bundan korkuyordum. 140 km/h hızla keski viraja giriyorsunuz hiç bir şey olmuyor!