|WOLF| sanırım son söylediğimi anlamadın. Bak ne diyorum "gerçek". Saatte 140 km hızla viraja girdi adam, yüreğim ağzıma geldi. Ama daha virajı bile hissetmiyorsun. İbreye baktığında gözlerine inanamıyorsun. Tabi bu Octavia ile test edilmiştir. Farklı bir araçla ne olacağı bilemem. (not: "trafiğe kapalı alanda" ibaresi yoktur.) (ikinci not: evde kendiniz denemeyin (!) ) Artık hangisi gerçek hangisi oyun karıştırmaya başladım.
|WOLF| sanırım son söylediğimi anlamadın. Bak ne diyorum "gerçek". Saatte 140 km hızla viraja girdi adam, yüreğim ağzıma geldi. Ama daha virajı bile hissetmiyorsun. İbreye baktığında gözlerine inanamıyorsun. Tabi bu Octavia ile test edilmiştir. Farklı bir araçla ne olacağı bilemem. (not: "trafiğe kapalı alanda" ibaresi yoktur.) (ikinci not: evde kendiniz denemeyin (!) ) Artık hangisi gerçek hangisi oyun karıştırmaya başladım.
A-TOCA Race Driver 2 - 3: Ben 2'yi direksiyonsuz oynayamıyorum, simülatör gibi maaşallah.
B-Street Racing Syndicate: 1.Araba aldığında vitesini (otomatik, yarı otomatik, düz) seçiyor ve yeni araba alana kadar değiştiremiyorsun. 2.Rakip arabaların yanından geçerken onların dinlediği müziği duyuyorsun. 3.Araba yamuluyo 3b.Onarımı yeni araba fiyatında 4.Sıkıyosa virajlara süratle gir; araba bi yamuluyo kazandığından çok onarıma harcıyon 5.Güzel videoları var