bence en güzel sürüş CMR de var yollar genelde toprak olduğu için kaymalar falan mükemmel.. NFS de dahil diğerleri hemen hemen asfalttan oluşuyo bu yüzden de hep aynı teknik aynı sürüş sizcede doğru deilmii??
seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek.. ey benim hasret kokan sevgilim bu ayrılığa dayanır mı yürek???
playboi kardeş doğru söylüyor aslında. yollar hep asfalt olduğu için insan artık virajlarda felan aklından şunları geçiriyor: MESELA "hmmmmm... ben bu virajdan 110 km hızla geçersem kesin duvardayım. en iyisi hızımı 95 km:'ye düşürmek." açıkçası bende öyle oluyor. hangi virajdan ne kadar hızla geçmem gerektiğini ezberledim D: CMR'yi hiç oynamadım ama bi deneyeceğiğim...
BEnce en gerçekçi sürüş World Racing 2 neden derseniz bir kere trafik arabaları çok iyi yapılmış sizin arabanız mesela bi Golf IV olsun trafik arabası da Corsa olsun Golf daha ağır olduğundan (yaklaşık 100-150 kg) diğer oyunlarda olduğu gibi trafik arabarı uçmuyor Bu bir.İkincisi ise daha önceki iletilerde de yazılmış, bir araba eğer o virajı 150 km/h ile dönemiyor ise hiç uğraşmayın dönmüyor (Eğer manyak değilseniz :) )