AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 En Gerçekçi Sürüş & Yarış Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

alihaydar34
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 05/06/2006 :  22:50:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cmr 3
Sayfanın En Üstüne Git

logitec
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 04/07/2006 :  14:26:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nfs 2 bence en gerçekci oyun

<<<<EMEĞE SAYGI LÜTFEN>>>>
Sayfanın En Üstüne Git

playboi__
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 08/07/2006 :  13:06:36  Bilgileri Göster  playboi__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en güzel sürüş CMR de var yollar genelde toprak olduğu için kaymalar falan mükemmel.. NFS de dahil diğerleri hemen hemen asfalttan oluşuyo bu yüzden de hep aynı teknik aynı sürüş sizcede doğru deilmii??

seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek.. ey benim hasret kokan sevgilim bu ayrılığa dayanır mı yürek???
Sayfanın En Üstüne Git

serdar69
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 10/07/2006 :  10:10:20  Bilgileri Göster  serdar69'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
playboi kardeş doğru söylüyor aslında. yollar hep asfalt olduğu için
insan artık virajlarda felan aklından şunları geçiriyor:
MESELA
"hmmmmm... ben bu virajdan 110 km hızla geçersem kesin duvardayım. en iyisi hızımı 95 km:'ye düşürmek."
açıkçası bende öyle oluyor. hangi virajdan ne kadar hızla geçmem gerektiğini ezberledim D: CMR'yi hiç oynamadım ama bi deneyeceğiğim...

Yaşasın modifiye!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Wyrus_15
Üye

Turkey
İleti 367

İletim - 12/07/2006 :  14:42:30  Bilgileri Göster  Wyrus_15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BEnce en gerçekçi sürüş World Racing 2 neden derseniz bir kere trafik arabaları çok iyi yapılmış sizin arabanız mesela bi Golf IV olsun trafik arabası da Corsa olsun Golf daha ağır olduğundan (yaklaşık 100-150 kg) diğer oyunlarda olduğu gibi trafik arabarı uçmuyor Bu bir.İkincisi ise daha önceki iletilerde de yazılmış, bir araba eğer o virajı 150 km/h ile dönemiyor ise hiç uğraşmayın dönmüyor (Eğer manyak değilseniz :) )

World of Warcraft

Wyrus - Spinebreaker

Rogue
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000