Pazar günü okulla Kral Çıplağı izlemeye gidiyoruz. Yani, Altuğ Abi gibi sahneye çıkmıyorum Ama ilk defa böyle bi stüdyoya gittiğim için, daha önceden gidenler varsa neler olucak anlatırsa sevinirim. Oturma yerleri nasıldır, rahat mıdır? Gece 4e, 5e kadar sürüyor, evde izlerken genelde en geç 3de uyuya kalıyorum, orda uykum gelir mi? Gelirse napabilirim?
Rahat olmayabilir, uzun süreceği için bir tarafların uyuşmaya başlar elbet. Ama oradaki adrenalin sebebiyle çok sorun olmaz. :) Ayrıca uykun da gelmez bu sebeple. Reklama girdiklerinde stüdyoda neler olduğunu görmek ayrı keyifli bir şey. :)
Altuğun beyaza konuk oluşunu hatırladım birden :) Nasıl bir benzerliğiniz var hala çözebilmiş değilim.
Yeri gelmişken bizim ailede de televizyon ünlüleri vardır. Neyazık ki büyükanne bile reklamda oynamışken bizde tık yok...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Karadeniz kıyıları dediği, Perşembe(Vona) kıyılarıdır esasında. Deniz fenerinin olduğu yer Kaleönü diye geçer. o yemyeşil gördüğünüz yerler de Boztepe'dir. Eşeğin üzerindeki yeşil başörtülü nine bizim Büyükanne oluyo :D
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Karadeniz kıyıları dediği, Perşembe(Vona) kıyılarıdır esasında. Deniz fenerinin olduğu yer Kaleönü diye geçer. o yemyeşil gördüğünüz yerler de Boztepe'dir. Eşeğin üzerindeki yeşil başörtülü nine bizim Büyükanne oluyo :D