:) bende yeni kaydoldum bi siteye .. takıldımda bu oyunda arkadas part 3e gitmis ben daha birdeyim:) ya tüm kapılar kapalı ordan oraya hopluyorum ordan oraya geciyorum o sniper'ın oldugu yerde cıkacak yol bulamadım sarhos bir tane yaslı var sinirden öldürdüm onu asagıda muzik dinleyen bir tane adam onuda öldürdüm yol ne tarafta..???
Şimdi de o bölümü geçtim ve ilerleyince yine takıldım... Part 3 Chapter 8 de adam yukartan bomba atıyor ya etrafı cevrili bir yer asagı inersen ölüyorsun kapıdan dısarı cıkarken yangın var zaten beyaz giyinen bir adam..
Adamı taşıyan sepetin tutunduğu demirlerin sarı pimleri var(mp3 dürbünlü tüfeği buraya kadar dolu getir bakınca göreceksin)deliler gibi(ben bayağı dönmüştüm)dönerek arada bu pimleri vurup düşüreceksiniz,aynısını ikinci durduğu yerdede yapacaksınız(demoklesin kılıcı gibi).İkinci sepete düştüğünde yine aynı dürbünle bakınca pimleri görürüsün.Sıkı atış yapman dileğiyle:)
Adamı taşıyan sepetin tutunduğu demirlerin sarı pimleri var(mp3 dürbünlü tüfeği buraya kadar dolu getir bakınca göreceksin)deliler gibi(ben bayağı dönmüştüm)dönerek arada bu pimleri vurup düşüreceksiniz,aynısını ikinci durduğu yerdede yapacaksınız(demoklesin kılıcı gibi).İkinci sepete düştüğünde yine aynı dürbünle bakınca pimleri görürüsün.Sıkı atış yapman dileğiyle:)
arkadaş dogru anlatmısta dürbün acıp kapamaya vaktin olurmu bilemiyorum cünkü yukardan sürekli olarak molotof kokteyli yağıyor koşarken cok kısa aralıklarla durup bu işi yapmanı tavsiye ederim benim kendi görüşüm...