AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne 2 de takıldım yardım please
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

TommyVercetti
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 08/05/2004 :  09:36:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
max payne 2 de part 3 chapter 3 amob war da takıldım adamları gebertiyom aşağıdaki oyun hiç bitmio lütfen yardım edin

"İlk başlarda <<Tommy Vercettimi>>diyordu Sonny Forelli ama işte Lance il sonunu gördü"

safaza
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 10/05/2004 :  23:27:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben oyun bitirdim yeri tam olarak yeri anlatırsan sana çok iyi yardımcı olabilirim biraz daha açıklayıcı ol ltf
Sayfanın En Üstüne Git

purgation
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 22/05/2004 :  12:08:55  Bilgileri Göster  purgation'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
:) bende yeni kaydoldum bi siteye .. takıldımda bu oyunda arkadas part 3e gitmis ben daha birdeyim:) ya tüm kapılar kapalı ordan oraya hopluyorum ordan oraya geciyorum o sniper'ın oldugu yerde cıkacak yol bulamadım sarhos bir tane yaslı var sinirden öldürdüm onu asagıda muzik dinleyen bir tane adam onuda öldürdüm yol ne tarafta..???

..and the road becomes my bride
Sayfanın En Üstüne Git

purgation
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 24/05/2004 :  22:37:37  Bilgileri Göster  purgation'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi de o bölümü geçtim ve ilerleyince yine takıldım... Part 3 Chapter 8 de adam yukartan bomba atıyor ya etrafı cevrili bir yer asagı inersen ölüyorsun kapıdan dısarı cıkarken yangın var zaten beyaz giyinen bir adam..

..and the road becomes my bride
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 24/05/2004 :  23:07:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adamı taşıyan sepetin tutunduğu demirlerin sarı pimleri var(mp3 dürbünlü tüfeği buraya kadar dolu getir bakınca göreceksin)deliler gibi(ben bayağı dönmüştüm)dönerek arada bu pimleri vurup düşüreceksiniz,aynısını ikinci durduğu yerdede yapacaksınız(demoklesin kılıcı gibi).İkinci sepete düştüğünde yine aynı dürbünle bakınca pimleri görürüsün.Sıkı atış yapman dileğiyle:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 27/05/2004 :  01:49:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Geppettous tarafından yazılan:

Adamı taşıyan sepetin tutunduğu demirlerin sarı pimleri var(mp3 dürbünlü tüfeği buraya kadar dolu getir bakınca göreceksin)deliler gibi(ben bayağı dönmüştüm)dönerek arada bu pimleri vurup düşüreceksiniz,aynısını ikinci durduğu yerdede yapacaksınız(demoklesin kılıcı gibi).İkinci sepete düştüğünde yine aynı dürbünle bakınca pimleri görürüsün.Sıkı atış yapman dileğiyle:)

arkadaş dogru anlatmısta dürbün acıp kapamaya vaktin olurmu bilemiyorum cünkü yukardan sürekli olarak molotof kokteyli yağıyor koşarken cok kısa aralıklarla durup bu işi yapmanı tavsiye ederim benim kendi görüşüm...

Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000