AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval Total War
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 26/06/2003 :  11:18:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
baksana bu dosya nerdeydı total war ıcınde beatlede mıydı nerdeydı yaf mogollarda dını koruyamadım baskentımdekı dın muslumanlıktı tabıkı sevındırıcı ama mogollar pagan yazıyor oda putperest demek ama manyak bı devlet yaf bıde o meshur khazwaın diye askerlerı varya onları cıkarana kadar 20-30 yıl sure gectı yaf

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 26/06/2003 :  16:46:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında kuvvetli bir ordun ve halkın korktugu ya da güvendigi bir valin varsa din cok etkili bir faktör olmuyo millet sadık kalıyo zaten... mogollar saldırı gücü yüksek bir millet ama dagılmaya yatkınlar
dosyaların adresini su an isyerinde oldugum icin veremiyorum ama klasörleri karıstırın ya da makinaya arattırırsan bulursun ücü de aynı klasör de zaten... denizcilikte müthis para var danimarka benim favorimdir... isvec ticaret icin harika bir ulke...

işbu yazı bir imzadır :P
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 26/06/2003 :  17:56:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cyberdal eren536 zatem benim bilge abiye i145'e felan sorabilirsiniz oyunu sildiğim için nasıl yapıldığını unutmuştum o sebepten birşey yazmamıştım yinede beni eski yaptıklarımla hatırlayanlar beni mutlu etti.

inter_23 o dosyanın yeri total war klasörünün içi battleini/start post.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 27/06/2003 :  16:24:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam ben budlum calıstıra gırın ordan late yazın orda karsınıza late dıye bı program cıkacak orayı notpad'den calıstırın ordan o dosyayı actıktan sonra bul yapıp turks bulun orda mongollıa var mınor yerıne major yapın umarım anladınız :)

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 27/06/2003 :  16:27:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bide hakketen mogollarda ben nasıl dın adamı bulacam yaf benım lanet baskente katolık dını yayıldı ilk basta muslumanlıktı sonra katolik oldu ruslar novorgod yazıyosa ne olur bide ınat ettım mogollarda su unlu atlı askerlerı varya her sehırde onlardan var manyak bıse vurdugunu yıkıyor koskoca harıtada osmanlıyı yıkmadım yıkmayacamda bana direnselerde kurtulusları yok :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000