|
Yazar |
Konu  |
cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110 |
İletim - 27/06/2003 : 17:09:01
|
tesekkür faslını kısa gecicem yapmadıgım birşeyle haksız kazanc elde etmek istemem... aslında bir milleti ortadan kaldırmak yerine bir topraga sıkıstırıp bırakmak daha mantıklı...aksi halde yeniden dogup basa bela oluyolar...işe yaramayan bir ülkede para kazanamayınca üretemiyo sonucta... ruslarla early periyotta oynamak cok da zor degil aslında prensler sagolsun 7-8 yıldızla doguyolar bi de komutanların korku salması yüksek oluyo rusların genişlemek kolay amma cabuk olmak gerek bizanslılarla kısa sürede komsu olunuyo...bide mogollar geldiginde ilk muhatap ruslar olacagı için çabucak para kazanmak sart... mogollarda din adına bina yapılıyo mu deneyen oldu mu??? |
işbu yazı bir imzadır :P |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 27/06/2003 : 21:06:38
|
ben denedim de mogollarda din adamlıgı yok ben kiev'i en guclu merkez yptın ıstanbulu da gectı ama hala cıkmadı dın yerı bak savaslarda falan osmanlının aynısı galıbıyette bı sarıklı adam cıkmıs bayrak sallıyor kral oldugunde saclar acık uzun bı adam bogazında bı ok var oluyor anlayacn kulturlerı aynı cızmısler |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120 |
İletim - 31/10/2003 : 19:45:01
|
YA ARKLAR BANA EKONOMİYİ NASI ELE ALABİLECEĞİMİ:NASI DÜZELTECEĞİMİ SÖLERMİSİNİZ?(BENİMKİ EKSİLERDEDE) |
^^^NO SMOK_İNG^^ |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 01/11/2003 : 00:30:42
|
ekonomiyi düzeltmek için üzerinde sarı para olan binalardan (ismini hatırlayamayacağım) ve buğday olan binalardan yap ve ayrıca ne kadar az askerin olursa o kadar daha çok para kazanırsın bilmem yardımcı olabildimmi??
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 03/11/2003 : 14:42:42
|
roma total war bi çıksın zanediyorum ordada hunlar varmış ama barbar bir kavimmiş :) atillayla oynamayı düşünsenize vay bea nese ben ispanyollarla haritayı alt üst etiim darısı başınıza |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|