|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/05/2004 : 17:40:06
|
| ufak bir hatırlatma, bütün karadeniz takımlarını aşağı yukarı ts küme düşürdü, hatırımda kalanlar, zonguldakspor, giresunspor, orduspor, rizespor, boluspor rappier dostum kusura bakma ama yazdıkların sporla bağdaşmıyor, bunun adı resmen şike olur, illa para almak gerekmiyor buda hatır şikesi olur, yani gs size yatsaydı ve şampiyon olsaydınız alnı açık gezebilecekmiydiniz, 2 önceki şampiyonluğumuzda gs bizle berabere kaldı ve ts avantajlı duruma geçti, vanspora kendi sahasında yenilmese ts şampiyon oluyordu, onu geçtik fenere 1-0 galipken mağlup olmasa yine şampiyon oluyordu, kendi göbeğini kendin kesmelisin, trabzon kendimi büyük yoksa karadeniz takımlarınamı sığınıyor, eğer öyleyse ve bu sene dediklerin gerçekleşirse hiçbir şansı yok, birşey daha kesinleşir ve şampiyonluk istanbuldan çıkmaz, istanbulspor fb, gs ve bjk yi yendi, sporun ilerleyebilmesi için ittifaklara değil dürüstlüğe ihtiyaç olduğunu düşünüyorum, ayrıca gs ile fb ezeli rakip ama ebedi dosttur, dost olmaya mecburdur, kırılma ve darılma ama fb yada gs olmasa bu liglerin tadı olmaz, ts için aynısını söyleyemiyeceğim zaten olmadığı zamanda ligler gayet zevkli ve rekabetli geçiyordu, benim bir fb li olarak, en sevindiğim, en üzüldüğüm, en kızdığım, en çok kızdırdığım maçlar gs maçlarıdır, gs liler içinde durum aynı sanırım, en kötü zamanlarında bize kök söktürdüler, hatta bizi yendiler, fb avrupada 7 yediğinin arkasına gs a 5 tane attı, 3 5 çapulcunun çıkardığı olaylar yüzünden iki takım düşman olamaz, liglerin en heyecanlı dönemleri iki takımın şampiyonluğa oynadığı zamanlarda olmuştur, bu sene en kötü dönemlerinde olmalarına rağmen, gs lileri kızdırmak için yaptığımız tezahüratın sonunda kümede kal gs diye bağırıyoruz, oysa sizin zorluk çıkarmadığınızı söylediğin maçlardan sonra ts kümeye diye bağırıyorduk, fark burda |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|