AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyon Fenerbahçe!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/05/2004 :  22:13:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
bombula tarafından yazılan:

tebrik hem ediyom hem etmiyom.Tebrik etmiyom çünkü bir gs taraftarıyım,tebrik ediyom beşiktaşın kalkan burnunu iyi sürttüler.Emme avrupada ülke puanı ve türkiye için savaşan her takımında yanındayım.
Ts olayına bi yönden kızdım bi yönden üzüldüm.Üzüldüm fb şampiyonluğu için.Kızdım gökdenizin laflarını duyunca bizimkiler keşke 10 atsaydı diye........

Gökdeniz haklı... GS'ın tüm şampiyonluk yarışlarında TS hiç zorluk çıkartmadı. Ama uzun zamandır ilk defa şampiyonluk potasındaydık ve çelmeyi takan takım GS oldu Ben kendi adıma son üç maç içerisinde en az GS maçından çekiniyordum. Ayrıca açık konuşmak gerekirse GS maçı kazandıda ne oldu?? sadece ebedi düşmanınıza kıyak yaptınız. Bu sene GS 100 yılımız diye ağlanacak ama inşallah hiçbir Karadeniz takımı GS'a geçit vermeyecek...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/05/2004 :  17:40:06  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ufak bir hatırlatma, bütün karadeniz takımlarını aşağı yukarı ts küme düşürdü, hatırımda kalanlar, zonguldakspor, giresunspor, orduspor, rizespor, boluspor rappier dostum kusura bakma ama yazdıkların sporla bağdaşmıyor, bunun adı resmen şike olur, illa para almak gerekmiyor buda hatır şikesi olur, yani gs size yatsaydı ve şampiyon olsaydınız alnı açık gezebilecekmiydiniz, 2 önceki şampiyonluğumuzda gs bizle berabere kaldı ve ts avantajlı duruma geçti, vanspora kendi sahasında yenilmese ts şampiyon oluyordu, onu geçtik fenere 1-0 galipken mağlup olmasa yine şampiyon oluyordu, kendi göbeğini kendin kesmelisin, trabzon kendimi büyük yoksa karadeniz takımlarınamı sığınıyor, eğer öyleyse ve bu sene dediklerin gerçekleşirse hiçbir şansı yok, birşey daha kesinleşir ve şampiyonluk istanbuldan çıkmaz, istanbulspor fb, gs ve bjk yi yendi, sporun ilerleyebilmesi için ittifaklara değil dürüstlüğe ihtiyaç olduğunu düşünüyorum, ayrıca gs ile fb ezeli rakip ama ebedi dosttur, dost olmaya mecburdur, kırılma ve darılma ama fb yada gs olmasa bu liglerin tadı olmaz, ts için aynısını söyleyemiyeceğim zaten olmadığı zamanda ligler gayet zevkli ve rekabetli geçiyordu, benim bir fb li olarak, en sevindiğim, en üzüldüğüm, en kızdığım, en çok kızdırdığım maçlar gs maçlarıdır, gs liler içinde durum aynı sanırım, en kötü zamanlarında bize kök söktürdüler, hatta bizi yendiler, fb avrupada 7 yediğinin arkasına gs a 5 tane attı, 3 5 çapulcunun çıkardığı olaylar yüzünden iki takım düşman olamaz, liglerin en heyecanlı dönemleri iki takımın şampiyonluğa oynadığı zamanlarda olmuştur, bu sene en kötü dönemlerinde olmalarına rağmen, gs lileri kızdırmak için yaptığımız tezahüratın sonunda kümede kal gs diye bağırıyoruz, oysa sizin zorluk çıkarmadığınızı söylediğin maçlardan sonra ts kümeye diye bağırıyorduk, fark burda

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 20/05/2004 :  01:32:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla kanka bence öle büyük takım yok yatar, yok yatmaz tınnnnnn...
Ts nin zamanında yattığı biraz doğru olsada bizim yatmamız yakışmazdı.Zira öle bi olay olsaydı ve fb gene şampiyon olsaydı allaaaaaa bunların dilinden düşmezdik."Yattınızda noldu?"
Rap;
Bir karadenizli (laz) olarak üzüldüm ama böle bi ligde (karanlık işler müessesesi) şampiyon olmak pek tatmin edici olmazdı.(ts için yane) Özellikle gs nin olmadığı bir ligin ne tadı var ne tuzu.Hepinizde farketmişsinizdir.İnşallah yeni sezonda (100. yıl fasa fiso) normal bi top oynayıp şöle janjanlı bi lig izleriz.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

justin430
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2004 :  10:17:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir galatasraylı olarak fenebahçe yi kutluyorum.trabzon beşiktaşı iyi benzetti.trabzona da helal olsun.(seneye şampiyon cimbombom)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/05/2004 :  17:40:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Thakki'nin görüşleri kendini bağlar ama GS ile FB ezeli rakip ebedi DOSTTUR anlayışı tamamen yalandır. İnsan hangi dostuna evindeyken içi idrar dolu torbalar atar... Bu tür palavra lafları geçiniz lütfen. GS'lılarda FB'lilerde diğerini bir kaşık suda boğmak için fırsat kolluyor. Ayrıca bu ligde çok kirli işlerin dönmediğini düşünmek tam anlamıyla hayal dünyasında yaşamaktır. TS ligde iddialı konuma geldiyse bu BJK ile FB arasındaki teşfik primi yarışı sayesinde oldu ve bu olaylardan sonra FB ve TS aradan sıyrılma başarısını gösterdi.
Bana göre ligin son 4- 5 haftasında düşme potasında ve tavandaki takımların tüm maçlarında şike var. Ayrıca TS-GS maçı öncesinde FB'li yöneticilerin GS'ın bu maça yatacağına dair şüphelerini sürekli açıklamaları bana oldukça ilginç geldi. Bazen para vermedende TEŞFİK sağlanabiliyor. Bunun en güzel örneğide bu maçtır.
Bir şeye açıklık getirmektede fayda görüyorum. Dünyadaki tüm liglerde birbirinin başarısını kıskanan takımlar var ve bu takımlardan birisi diğerinin gerisine düşerse rakibine zorluk çıkarmak için elinden geleni yapar. Bunun için maça yatması gerekiyorsa yatar ve buna şike denmez...
Son söz olarak GS maçında kazansak bile FB Denizli engelini geçtikten sonra şampiyonluğu bırakmazdı. Nede olsa Türkiyenin en zengin takımı )))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000