|
| Yazar |
Konu  |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 20/05/2004 : 22:00:56
|
| benim anlamadığım şu, teşvik iyide son iki hafta hariç ts 11 maç üstüste kazandı, fb diyarbakırla evinde berabere kalıp rizeye yenildi ve en son yine samsunla istanbulda berabere kaldı, şimdi kim teşvik verdi kim aldı, neyse uzatmaya gerek yok üstte değil ama altta birşeyler hersene dönüyor, levent kızıl'ın gücü bu sene bursayı kurtarmaya yetmedi, elazığın geçen sene nasıl kurtardığını herkes biliyor, yinede bazı şeylerden ders almamışlar bu sene gittiler, ts bence ziya ile birlikte son yılların en iyi futbolunu oynadı, gökdeniz ve fatih kalırsa bu senede iyi şeyler yapacağını düşünüyorum, gs den yana umut yok gibi görünsede büyük takımlar için zorlukları aşmak çokda olmayacak birşey değildir |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 21/05/2004 : 17:05:21
|
11 maç olayı bir rüzgardan ibaretti sonunda GS maçında bitti. Ama belirtmek istediğim şey FB puan kaybettiğinde TS daha potada değildi ve BJK ile FB çekişiyordu. Benim ve tanıdığım pek çok kişinin fikri BJK ile FB'nin birbirlerinin kuyusunu kazmak için uğraştıklarıydı ve bu işten karlı çıkan takım TS oldu. Malesef TS'un maçlarının görüntüleri herkese açık kanallarda gösterilmedi. Eğer izleme imkanınız olsaydı TS'un diğer tüm takımlardan çok daha iyi ve sonuca giden bir futbol oynadığını görürdünüz. Onun yerine neredeyse düşme potasına giren GS'ın ve BJK'nin maçlarını gösterdiler.
Ligin altı için daha öncede söylediğim şey geçerli TAM BİR FİYASKO... Son maçta Ankaragücü oyuncularına silahlar falan çekilmiş, tüm lig boyunca 2 galibiyeti ardı ardına göremeyen Bursaspor son 5 maçının tamamını kazanıyor... Bunların hepsi traji-komik hikayeler. |
 |
|
|
bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191 |
İletim - 22/05/2004 : 02:34:58
|
Ts nın iyi oynadığı konusunda şüphem var.Kaldıki ne fener ne bjk dada öle.İlk yarı fırtına gibi esen beşiktaşın nasıl top oynadığınıda hatırlıyorum.Bu sene hiç kimse top oynamadı.ne gs ne başkası. Haaa ne zaman millet "lem biraz top tepişek" dedi o zaman lig başladı.tebe bizde durum değişmedi ama ts olsun diğerleri olsun maçlara asılmaya başladılar. Şimdi yok fener-rize maçını ertelenmeseydi yok samsunda kırmızılar uçuşmasaydı fln hikaye.Bu sene teşvikmiş ,soyunma odalarını basmalar fln bi ton olay yaşandı.Yane karma karışık bi lig bitti. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama GALATASARAY'ın şampiyonluktan uzak olmasına şimdi seviniyorum. |
3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez 
|
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 22/05/2004 : 18:45:50
|
beşiktaşın düştüğü durumun özetini bu gece stardaki telegolde izleyin, sinan engin anlatacak, ondan sonra daha evvel bjk ikinciyken sırpın açtığı konuda(fb nin şaibeli şampiyonluğu hayırlı olsun) yazdıklarımı birkere daha okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sanırım, bomb kankam, ts ikinci yarının en iyi topunu oynadı, bence samet aybabayı kovmasalar yada ondan hemen sonra turgay semercioğlunun yerine ziya doğanı getirseler şampiyon ts olurdu, bir sezonda 2 başkan 3 antrenör değiştirip 2. oluyorsan bu büyük başarıdır, eğer bjk 2.liğe razı olsaydı belki durum daha farklı olurdu ama olan olmuş bundan sonrası yalan varsayımlarla biryere varılmıyor |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191 |
İletim - 25/05/2004 : 01:04:22
|
| Ya kanka neticede fb şampiyon.Artık lak lak boş.İnşallah şamp. liginde başarılarımızı konuşuruz.Ben şahsen avr. kupalarına katılan tüm takımlarımızın başarılı olacağını umuyorum. |
3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez 
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|