|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 25/05/2004 : 19:44:10
|
| Bizlerinde tek temennisi o ama bilirsin umut fakirin ekmeğidir ve bu senede çok büyük bir başarı geleceğini sanmam... Bu sene şampiyonlar ligi finalini iki çöm takım oynuyor. Bu takımlardab birisi Bjk olamazmıydı yani (( |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 27/05/2004 : 19:58:16
|
| lucescu adam gibi oyun oynatsaydı olurdu aslında, orda lazio'yu yenmemiz çokta zor değildi en azından, neyse olan olmuş artık önümüze bakalım, biz şampiyonlar ligine direk gidiyoruz, ts 2 öneleme maçı oynayacak ama bunların büyük kısmı doğu avrupa takımları olacak, inşallah onlarda gruplara kalırlar, bu seneden sonra durum çok kritik, artık mirasyedilik devri kapandı, son 5 sene baz alındığı için, gs nin uefa yı kazandığı senenin puanları artık hesaplamalara katılmayacak, fb ts bjk ve gençlerin gidebildiği kadar gitmesi lazım, en azından yelenseler bile puan alarak elenmeliler, işimiz artık daha zor |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 27/05/2004 : 23:49:53
|
| Ts tek ön eleme maçı oynayacak )) ve emin olmamakla birlikte fazla güçlü bir rakibin çıkma şansı düşük inşallah başarılı olurlar ama yenmemiz gereken bazı ön yargılar ve aşmamız gereken engeller var. |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 28/05/2004 : 02:12:58
|
| ehe iki öneleme derken iki maç oynayacak demek istedim, ama eğer kupayı monaco alsaydı fb nin rakipleri çok güçlüydü, bu 4. torba illetinden biran önce kurtulmamız lazım sanırım |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 29/05/2004 : 00:12:29
|
| Torba 4 çok kötü... Eğer kupayı Monaco alsaydı RealMadrid veya Manchester Utd'den birisi çıkacaktı FB'ye )) Kupaya başlamadan veda etmenin başka bir türü yoktur herhalde. FB'nin bu şansı iyi değerlendirip en azından ilk 16'ya kalması lazım. Yoksa düşen ülke puanı ile birlikte işiniz çok zorlaşır. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|