AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 New York'ta Beş Minare
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/11/2010 :  11:33:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Oyuncular: Mahsun Kırmızıgül , Mustafa Sandal , Haluk Bilginer , Zafer Ergin , Salih Kanyon , Hüseyin Avni Danyal , Murat Ünalmış , Gina Gershon , Robert Patrick , Danny Glover

Konu: Kırmızı bültenle aranan ve ismi fenomene dönüşen radikal dinci bir örgütün lideri Deccal kod adlı suçlunun Amerika’da yakalandığı bilgisi gelir. Teşkilatın en başarılı iki polisi Amerika’ya suçluyu teslim almaya giderler. Bundan sonrası kolay gibi görünür ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İstanbul, New York, Bitlis üçgeninde geçen hikaye, yakın dönemin Türkiye’sini sorgularken, 11 Eylül sonrası Amerika ve dünyanın İslam ile olan paranoyasının altını çizecektir.

Fragman: http://www.beyazperde.com/fragman-player.asp?id=4565547&size=3

Film hakkında güzel yorumlar yapılmış. Aranızda giden var mı? Daha haftasını doldurmadı ama seyirci potansiyelinin çok yüksek olduğu belli. Zira tam bir sene öncesinden filmin tanıtımları dönmeye başlamıştı. Zati 5 milyon seyirci hedefi varmış. Filmin orjinal dilinde düblajsız olarak izlenmesi de tavsiye ediliyor. Ben bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum. Bakalım karşılaştırma ve yorumları yaparız artık.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/11/2010 :  13:08:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok beğenen olduğu kadar çok eleştiren de var. Görmek lazım.
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 11/11/2010 :  05:23:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fragmanı bazı üniversitelerde ders olarak okutuluyormuş.Mahsun'un filmleri iyi başarılar yakaladı, gerçek mesleği buymuş demekki.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/12/2010 :  14:52:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bayramda izlemiştim. Şimdi yorumla deseniz yorumlayamam, yalan oldu. Ama güzel filmdi, takdir ettim. Mahsunun tüm filmlerini izleme kararı aldım, en kısa zamanda uygulayacağım bu kararımı... Hele de bu filmin kamera arkasını Mahsun'un çabalarını gördükten sonra. İyi para harcamış olmalılar... Patlama sahnelerindeki amatörlük, yani patlamanın bilgisayar efekti olduğunun anlaşılması dışında pek bi anormallik yoktu. Çatışma sahneleri heyecan vericiydi. Klasik amerikan sahnelerindeki, öööö biz amerikalıyız hiç kayıp vermeden hepinizi gebertiriz gibi bir saçmalık yoktu. Konuyu da çok güzel bi ters bi düz örmüşler... Tebrik hepiciğine.

Ha bir de şuna çok kızıyorum, sırf Mahsun'a karşı olan önyargılarından dolayı filmi karalamaya çalışan insan var. Bir kısmı da pekçok konuda aynı fikri paylaştığım yakın arkadaşlarımdır. Yahu mahsundan bi halt olmaz deyip filme gitmeden ya da filme gidip hiç zevk almamak için salonda kendini kasanlara kızıyorum açıkçası. kroca bi yaklaşım sergiliyorlar, açıkfikirli olmaktan uzaktalar. Varsa daha iyi örnekler eyvallah diyorum. Bana Cem Yılmaz diyolar. Ben beş yıldızın da içi dolu olanını istiyorum arkadaş. Ben de atayım dötümden senaryoyu sonra, abidik gubidik hareketlerle seyirciyi güldürdüm diye en iyisi olarak lanse edileyim. Yook öylee..

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/01/2011 :  01:06:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merakla beklediğimiz bir filmdi; ama bazı "kesimleri" aklama çabası içinde olduğuna dair yorumlar okuyunca pek de hevesimiz kalmadı. Ama izlemeden yorum yapmak olmaz tabii, izledikten sonra yorumlarız biz de.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/01/2011 :  09:10:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Okuduğunuz yorumlardan sonra nasıl olucak bilmiyorum ama objektif olarak izleyin derim.

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000