AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Centurion - Son Savaşçı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 26/09/2010 :  07:53:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Yönetmen: Neil Marshall
Oyuncular: Michael Fassbender, Dominic West, Olga Kurylenko, Noel Clarke, David Morrissey, JJ Feild

M. S. 117. Roma İmparatorluğu Mısır’dan İspanya’ya kadar, Doğu’da da Karadeniz’e kadar genişlemiştir. Fakat Kuzey Britanya’da fetihler gerilla taktikleriyle yenilmez bir düşman haline gelen Pict’ler tarafından durdurulmuştur. Romalılar'ın İngiltere’yi işgali sırasında geçen film, Pict saldırısında geriye kalan son savaşçı Quintus Dias adında bir adamın öyküsünü anlatıyor. General Virilus'un efsanevi 9. Lejyonuna katılan genç adam, Pict ırkını ve liderleri Gorlacon'ı yer yüzünden silmek için ordusuyla beraber kuzeye doğru gitmeye başlar.

Fragman: http://www.beyazperde.com/fragman-player.asp?id=4565485&size=3

Vizyon tarihi 8 Ekim 2010

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/09/2010 :  11:37:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Süpermiş. Fragmanlar için başka bağlantılar da vereyim.

http://www.dailymotion.com/video/xdoi4w_centurion-red-band-trailer_shortfilms

http://www.youtube.com/watch?v=yiQCofKrYAI
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/09/2010 :  11:42:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Film bu arada neredeyse her yerde çoktan vizyona girmiş geçtiğimiz aylarda. Bize gelmesi epey geç olmuş.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 26/09/2010 :  21:04:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tarihi şavaş filmleri istiyordun ya, yaz listeye :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/09/2010 :  21:32:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesin kesin yazdık. :P
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/11/2010 :  11:34:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Altuğ izledin mi bu filmi? Vizyona girdi bildiğim kadarıyla.

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000