|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/01/2011 : 16:06:21
|
Gerekçe için "Notlarımı kontrol edecektim." dersin. :) Ufaktan bir tavsiye vermem gerekirse, her dönem sonu öğrenci işlerinden "resmî" bir transkript çıktısı iste derim. Çünkü yarın öbürgün notlarında beklenmedik bir sonuç çıkarsa diye elinde belgelerin olur, zira senin nette gördüklerinin herhangi bir ispat değeri olmaz. Hem her dönem kontrol etmiş olursun, bir aksilik olursa erken müdahale etme şansın olur. :) |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 26/01/2011 : 16:40:48
|
Mezun olduktan sonra transkript uygulamasını unuttum gibi.
Ancak karnelerde belli bir gün e-okul kitleniyor. Onun için değiştiremiyorsun :) Artık not defteri gizliliği kalmadı azizim :) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 26/01/2011 : 16:59:06
|
Ben de bugün yüksek lisans başvurusu yaptım, yarın mülakat var. Hadi hayırlısı. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/01/2011 : 17:10:24
|
Ooo nereye başvurdun? Hayırlı olsun. |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 26/01/2011 : 17:22:33
|
Sağ olasın. Mezun olduğum üniversiteye başvurdum, SDÜ yani. Gene aynı bölümden kamudan devam edicem olursa. Bu aralar zaten üç beş işe birden el atıyoz, artık hayırlısı... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|