arkadaşlar fen dersinden 2. dönem için proje ödevi aldım. ancak şu an için konuşayım ne yapabileceğime dair en ufak bi fikrim yok! eğer yardımcı olursanız sevinirim. eğer varsa sizin böye başarıyla sonuçlanmış güzel ödevleriniz? varsa bana da bahsederseniz sevinirim. çünkü hocamız not açısından çook cimri ve benim iyi bi şey almam lazım1
Ortaokulda ben Fen Bilgisi dersi için dönem ödevi hazırladığımı hatırlıyorum ama inan ne yaptığımı hatırlamıyorum. Ama eğer elektrik konusu gördüyseniz, bir elektroskop yapmayı deneyebilirsin. Yapması kolaydır, üstelik lisede bir arkadaşım yapıp iyi de not almıştı diye hatırlıyorum. Bu tarz şeyler yapmayı seviyorsan keyif de alırsın uğraşırken.
Uygulamasını da yaparak, ufak çaplı bir şov da yapmış olursun hem
yaa aslında çok severim ben böyle şeylerle uğraşmayı ancak hoca elektrik ünitesinden omaz diyo bana yaa biyoloji ya da kimyadan bişeylre yapmam lazım elektriği verseydi eğer işim çok kolay olurdu yaa öf :(
O zaman örneğin çözeltiler konusunu gördüyseniz, bir kaç türde çözelti hazırlayabilirsin. Konuyu da anlattığın bir kaç sayfalık kağıt verirsin hocana. Sonra da çözeltilerin oluşumunu uygulamalı olarak gösterebilirsin mesela. Olur mu öyle?