|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 02/02/2011 : 17:57:03
|
 Çekimleri başlayan filmin final sahneleri için Nicolas Cage Türkiye’de çekimlerine başladı. Türkiye'deki çekimler İstanbul, Pamukkale ve Ürgüp olmak üzere üç ayaktan oluşuyor.
Konusu Doğu Avrupa’ya gelerek şeytanı durdurmak. Filmin baş rollerinde Nicolas Cage, Idris Elba, Violante Placido, Johnny Whitworth ve şeytan rolünde de Ciarán Hinds oynayacak.
Hayalet Sürücü 2 filmi 17 Şubat 2012 yılında vizyona girecek.
Hayalet Sürücü 2; Ghost Rider 2; Nicholas Cage; Hayalet Sürücü 2 Ne Zaman Vizyona Gecek?; Türkiye Çekimleri; Şeytan |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/02/2011 : 18:46:33
|
O latin hanım kızımız neydi adı, o yok anlaşılan.
Nicholas Cage'e de süper kahraman rolü veren zihniyetin ayrıca... :) |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 02/02/2011 : 19:03:33
|
:D İlk film bana göre gayet başarılıydı. Tabi filmin bazı sahnelerinin Türkiye'de çekilecek olması da heyecan verici. Belki izlerken "aha lem bizim orası değilmi bura" diyebileceğimiz derecede :)
Hanım kızımızın ismi Eva Mendes bu arada... Malesef yok o ikinci filmde. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/02/2011 : 19:40:08
|
İlk film kötü değildi zaten katılıyorum ben de. Bakalım daha da çok varmış. :)
Heh, Eva Mendes. Sağlık olsun. :D |
 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 02/02/2011 : 19:49:46
|
ben de ilk filmi beğenmediğimi söyleyemem. ama işin içinde nicolas cage olunca insan hep bi şüpheli yaklaşıyor filme. daha kötü tarafı ise genelde şüphelerimde haklı çıkmam, son dönem çektiği filmlerin hepsi, en kibar tabirle vasat. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 03/02/2011 : 00:03:57
|
Next, Knowing gibi filmler bu kategoriye girmiyordur eminim. |
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|