Arkadaşlar dün siteleri dolşınca bu habere rastladım ve habere göre 4 story artık client indirmedende oynamak mümkünmüş.
Yani hem client olarak hemde web olarak oynanıyor.
Ben bugun hesab oluşturub oynamaya başladım PVP ağırlıklı imiş bence iyi akıl etmişler bizde ki internet hızı kötü olunca web bazlı oyunlar daha rahat oynanıyor.
3 tane ırk mevcut.
İnsan Feline ( bunlar rüzgarın ve toprağın muhafızlarimiş ve kaslı vucuta sahipler. ) Peri ( bunlar küçük çocuklara benziyor )
6 tane tür var.
Okçu Büyücü Rahip Çağırıcı Savaşcı Düzenbaz
Yüz ve saç şekillerini de istediğin şekilde seçebiliyorsun. Erkek ve Kadın seçimi yapmakta mümkün.
karakan, 2010'dan beri forumu böyle reklam yapmak için kullanıyorsun. Belli etmeden sanki sağdan soldan görmüşün de buraya normal bir üye gibi bilgi veriyormuşcasına yazsan da anlamıyoruz sanma. Ama kurallara uygun olduğu için pek sorun etmiyorduk açıkçası. Yine de artık şık ve etik olmamaya başladı forumu sadece oyunlarınızın reklam panosu olarak kullanmanız. Arada gir başka konulara da bir şeyler yaz en azından, bot olduğunu düşünmeyeyim hiç olmazsa. Aksi halde kapatacağım üyeliğini. Bu kadar reklamınız yeter. Reklama bu kadar ihtiyacınız var ise, yöneticilerle iletişime geçip ana sayfanın haber kısmına ücretli veya başka şekillerde haber yazılmasını isteyin.