|
Yazar |
Konu  |
|
jonas43
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 31/03/2013 : 16:53:11
|
Counter-Strike 1.6 Zombie Mod (Biohazard Mod) [No sXe]
Bu mod'ta çok değişik zombiler ve mapler vardır
Zombie Bilmeyenler icin bi girisim yapalim;
Zombi Mod, CT Ve T 'lerin dost oldukları tek moddur .Bu Modda Serverda Rast Gele biri Virus Enfeksiyonu Kaparak El Başı 9-10 Saniye Sonra Zombiye dönüşür.Ve Kendisi İnsanlara dokunarak Zombi Yapmaya ve Onları Ele Geçirmeye Çalışır. Her el verilen bomba, sis, ışık gibi ekipmanlar, serverlarda mermi bitmemesi ve Ayrıca Özel yapılan maplardaki Siperlerde savunma yapma olarak çok olanak sağlanıyor.Mermi sınırsız olmasıyla birlikte hep ateşe tutup kaçmanız gerekir, yaklaştırırsanız zombiler sizi yakalar ve zombi yapar. Sona kalan insan ise zombilerin sağ vuruşuyla tekte ölür.Son olarak Bu oyun bir Takım oyunudur , tek kişiyle zombi avlamak zordur!
Modumuzu anlamışızdır umuyorum ki sizde seviceksiniz ve eğleneceksiniz, sıra geldi online zombie mod oynamaya
Gelelim Serverimizin özelliklerine
Server'da 7/24 Zombie Oynanmaktadır.
Admin Genelde online olur.
Küfür Kesinlikle YASAKTIR. Arkadaşlar Server'ımız küfüre karşı duyarlıdır..
Top10`da 1. olan oyuncumuza adminlik bizden hediyedir
Top10`da 2 ve 3. olan oyuncumuza vip slotluk hediyedir
Top10`da ki geri kalan oyunculara ise slotluk hediyedir
Top15 her cuma sıfırlanır.
Bizim Amacımız Zombie Biohazard Modunu Herkese tanıtmaktır.
Server'a Girmek icin Consolu acıp yani é tuşuna basıp "connect 95.173.172.15" yazıp girebilirsiniz
Server iP: 95.173.172.15
Zombie Çeşitleri ve Özellikleri :
1. SLUM Zombi: Normal Bir Zombi Olursunuz.BirFark yok. 2. STALKER Zombi: Normalden hızlı yürür. 3. HULK Zombi : 4x HP Verir Kolay Ölmezsiniz ve kolları uzundur. 4. LEAPER Zombi : 3 Katı Fazla Zıplar. 5. GONOME Zombi : Canı çok hızlı dolar.
C tuşuna basarak /class menüsünü açabilirsiniz
Biohazard modda goldenak eklentisi çok eğlencelidir, ne işe yarar derseniz örneğin normal ak47 ile kafaya 12 vurursanız bunla 24 vurabilirsiniz, Serverde satın almak için K tuşuna basın, Fiyati 12000$
Not : Adminlik Yarışmaları başlamıştır Detaylı bilgiyi :- adresinden takip edebilirsiniz
Sitemiz S[a]w # Clan Zombie Biohazard Buradan Tüm Bilgilere Ulaşabilirsiniz ayrıca Zombie oyun menüsünede bakabilirsiniz.
S[a]w # Clan Zombie Server - [ 95.173.172.15 ] -
İletişim
Skype & MSN: - | saw_infinity & saw_wind
- |
S[a]w # Clan Zombie Server IP: 95.173.172.15 |
|
jonas43
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 05/04/2013 : 19:54:29
|
Top10 her cuma sıfırlanır 1. olana adminlik, 2 ve 3e vip slotluk, geri kalan top10daki oyunculara ise slotluk hediyedir!
iyi oyunlar 95.173.172.15
S[a]w # wind` [C] İletişim: - |
 |
|
jonas43
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 12/04/2013 : 18:35:08
|
TOP10 SIFIRLANDI Şimdi rank kasma zamanı Top10 her cuma sıfırlanır 1. olana adminlik, 2 ve 3e vip slotluk, geri kalan top10daki oyunculara ise slotluk hediyedir!
iyi oyunlar 95.173.172.15
S[a]w # wind` [C] İletişim: - |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|