AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Seslerde Cızırtı Sorunu / Problemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 29/08/2013 :  12:30:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar selam,

Youtube'da falan video izlerken çıt pıt sesler geliyor son zamanlarda, sanırım başka yerlerde de yapıyor ama genel olarak videolarda. Sizce bu bir codec, yazılım sorunu mu yoksa ses kartında mı problem var?

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 04/09/2013 :  10:11:56  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hoparlor daha büyük ihtimal. bu zar gibi ince plastik bişi var tam ses veren çıkışa yakın o eskiyince veya arka tarafta devlerlerde bir sorun olunca bu zırlamalar olur. bazen çok yüksek seste çok küçük delikler açılabilir bu kısımda ve ses kalitesinin düşmesine sebeb olur. yeni bir hoperlor deneyebiliyorsan bir bak ikincil düşük ihtimal ses kartı eskimesinden olabilir yeni bir sürücü sorunu duzeltebilir eger kart çok eski degilse yada sesi düşük tutarak bir miktar kontrol sağlayabilirsin ama büyük ihtimal hoparlordur sorun

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/09/2013 :  12:51:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
4 yıllık bir dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Kendi hoparlörlerinde de, 1+1 hoparlörlerde de, 5+1 hoparlörlerde de bu problemi yaşadım maalesef. Denemediğim sürücü codec yükseltmesi güncellemesi kalmadı. Bir ihtimal artık toz gibi sorunlardan çıkışlardan veya kartın kendisinden problem olduğunu düşünüyorum. İnternet üzerinden ne kadar araştırsam da bulamadım böyle bir sorun yaşayan, yani araması zor tabii "cızırtı problemi" diye genel bir aratma yapmak.

İşin ilginç yanı Youtube esnasında daha çok hissetmem bu durumu. Sanki video, İnternet, oynatıcı bazlı bir sıkıntı gibi düşündüm ama alıştım da artık napalım. :)
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 08/09/2013 :  10:29:14  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dediğin gibi ise donanım pronlemi o zaman... bu kadar zaman sonra garantin varmıdır hala? :D yapacak bişi yok malesef hasta kronikleşmiş.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 08/09/2013 :  22:36:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:) Formattan sonra tekrar göreceğim durumu. :)
Sayfanın En Üstüne Git

AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28

İletim - 27/09/2013 :  21:23:28  Bilgileri Göster  AnilKalkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir ara bende de vardı benzer problem mp3lerde, sonra baktım şarkılardan dolayıymış. Kalitesiz mix mastering nelere kadir
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000