|
Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 29/08/2013 : 12:30:34
|
Arkadaşlar selam,
Youtube'da falan video izlerken çıt pıt sesler geliyor son zamanlarda, sanırım başka yerlerde de yapıyor ama genel olarak videolarda. Sizce bu bir codec, yazılım sorunu mu yoksa ses kartında mı problem var? |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 04/09/2013 : 10:11:56
|
hoparlor daha büyük ihtimal. bu zar gibi ince plastik bişi var tam ses veren çıkışa yakın o eskiyince veya arka tarafta devlerlerde bir sorun olunca bu zırlamalar olur. bazen çok yüksek seste çok küçük delikler açılabilir bu kısımda ve ses kalitesinin düşmesine sebeb olur. yeni bir hoperlor deneyebiliyorsan bir bak ikincil düşük ihtimal ses kartı eskimesinden olabilir yeni bir sürücü sorunu duzeltebilir eger kart çok eski degilse yada sesi düşük tutarak bir miktar kontrol sağlayabilirsin ama büyük ihtimal hoparlordur sorun |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 04/09/2013 : 12:51:25
|
4 yıllık bir dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Kendi hoparlörlerinde de, 1+1 hoparlörlerde de, 5+1 hoparlörlerde de bu problemi yaşadım maalesef. Denemediğim sürücü codec yükseltmesi güncellemesi kalmadı. Bir ihtimal artık toz gibi sorunlardan çıkışlardan veya kartın kendisinden problem olduğunu düşünüyorum. İnternet üzerinden ne kadar araştırsam da bulamadım böyle bir sorun yaşayan, yani araması zor tabii "cızırtı problemi" diye genel bir aratma yapmak.
İşin ilginç yanı Youtube esnasında daha çok hissetmem bu durumu. Sanki video, İnternet, oynatıcı bazlı bir sıkıntı gibi düşündüm ama alıştım da artık napalım. :) |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 08/09/2013 : 10:29:14
|
dediğin gibi ise donanım pronlemi o zaman... bu kadar zaman sonra garantin varmıdır hala? :D yapacak bişi yok malesef hasta kronikleşmiş. |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/09/2013 : 22:36:31
|
:) Formattan sonra tekrar göreceğim durumu. :) |
 |
|
AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28 |
İletim - 27/09/2013 : 21:23:28
|
Bir ara bende de vardı benzer problem mp3lerde, sonra baktım şarkılardan dolayıymış. Kalitesiz mix mastering nelere kadir |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|