AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Nasıl Başarıyorsunuz??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/05/2004 :  21:52:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her gün bir sürü yeni oyun piyasaya çıkıyor ve belirli bir süreden sonra oyunlara yetişmek pek mümkün olmuyor. Elimde bir sürü oyun birikti ve bu oyunları değil bitirmek oynamaya bile zaman bulamaz hale geldim. Peki ama sizler nasıl oluyorda bu kadar fazla oyuna yetişebiliyorsunuz??

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 14/05/2004 :  22:35:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elime geçen her oyunu oynuyorum, herhangi bir oyun en fazla 8 saat sürüyor (macera oyunları hariç). Böylece her oyuna yetişmeye çalışıyorum. :) Fırsat buldukça eskileri de yeniden oyunuyorum.
Aslında tabiki hiç kimse tüm oyunları oynamaya vakit bulamaz ya da yetişemez. Ama şu var ki herkes her oyunu oynamak zorunda değil. İnsanın sevdiği oyunlar vardır, sevdiği türler vardır, gider onu oynar. Mesela FPS seven bir oyuncu, son zamanlarda çıkan Far Cry 'ı oynar. Ben 1,5 sene oyunlardan uzak kalmama rağmen, yaklaşık 1 ayda bu açığı kapatabildim.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 15/05/2004 :  09:49:02  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bazı oyunlara özel ilgi gösteririm sadece, yani çıkan her oyunu almak gibi bir huyum yoktur...Belli bir serinin oyunları çıktıkça alırım, onlara vakit ayırır, oynar, bitiririm. Eğer beklediğim hiç bir oyun çıkmamışsa ve bilgisayarda bitirecek oyun kalmamışsa gider, ismini duyduğum ama pek ilgilenmediğim bir oyunu alır oynarım (Commandos gibi oyunlar ile hiç ilgilenmememe rağmen Desperados'u bu sebeple aldım mesela). Eğer oynayacak oyun kalmamışsa çözüm basit; Gitar çalarım

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 15/05/2004 :  13:08:37  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
seçici olmak en iyisi,mesela tüm tv kanallarını yada gazetelerı takıp edıyormusun?oyunda da aynı sekılde secici oluyoruz.bunun yanında oyunu alınca hemen oynamak gerekmıyor.ben bazı oyunları 1sene sonra oynadıgım bile oluyor....:)

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 15/05/2004 :  19:26:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında biraz kasarsan herşeye zaman bulabiliyosun:) genelde bende ilgimi çeken her oyunu alıyorum ama biraz bakıp bırakıyorum. yaz tatili çok işime yarıyo:) zaten yazın pek uyumam, sabaha kadar takılırım. yorgunluk atmak için anca meditasyon yapıyoz:) daha iyi geliyo(elfmiyim neyim:P). sabaha kadar oturmak gibi bi şansın olunca tüm oyunları oynayıp bitirebiliyosun. hatta artan zamanda da tatili "değerlendire biliyosun" -mesela ders çalışarak:(( Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 16/05/2004 :  12:07:02  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
genelde sadece adventure ve iyi rpgleri oynadığım için fazla sorun olmuyor, birde arada sıkı bir shooting oyunu bulursam alırım kafam bozukken katliama girişirim, bunun dışında pek oyun almam, son zamanlarda ps2 deki onimusha'ya merak sardım, paso onu oynuyorum

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000