Ligtning o senin dediğin 3 ay yaz tatili olanlar için geçerli olabilir ama bizim gibi çalışanlar için pek geçerli olmuyor (( Okul zamanında yazın her ay en azından 8 oyun bitirirdim (hey gidi günler) ama şimdi işten yorgun olarak gelince bilgisayarı açasım bile gelmiyor bazen. Ama son zamanlarda bende bir iki tür dışında oyun almamaya karar vermiştim. Ama yinede eldeki 200 oyunu nasıl bitireceğim sorusuna cevap bulabilmiş değilim ))
himm başarıdığımızı düşünmene sebep olan şey ne ? :D benim oyun oynamaya pek vaktim olmuyor öleki diabloyu bile bıraktı gibi genelde hafta sonları bir kaç saat imi internet cafede geçiriyorum yeni gelen oyunları orada deniyorum ama sürekli oynama imkanım olmuyor sadece deneye biliyorum onun dışında biraz cm ye aşladım yeniden ama finaller yaklaştığından onuda bırakacam :(
haftada en az bir günümü bilg. oyunlarına ayırıyorum. yani tek bir gün degil günde 3 saat bazen 5-6 saat (özellikle hafta sonları)...
ama yeni oyunları fazla oynamıyorum ben genellikle strateji oynuyorum Warcraft 3 favori oyunum sonrada CM geliyor. eeger bilgisayarımın kapasitesi iyi olaydı eminim her oyunu oynar ve bitirirdim. Call of Duty yi oynuyorum şimdi basit oyun ama çok kolay ölüyorsun o kötü...
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world.
Zaman ayrılıyor.Tabi istedikten sonra.Bazılarına 24 saat az gelebilir ama iyi bi düzenleme ile her şeye vakit ayrılabilir.Ne işten, ne oyundan,ne kız arkadaşımdan vakit çalmıyorum.Tıkır tıkır gidiyor. Haaaa bazı istisnalar bazı düzenlemeler gerektirebiliyor. Bknz....... -bombula "ONİ" kasarken.... -bombula kalbi boşken.... -iyi oyuncuların old. bir cs kapışması..... -düğün/cenaze.... -HL2/doom3 çıktığında..... -Cim bom fenere 7 attığı zaman.....Peheyyyy ehehhehehehe