Oyun... Oyun mu?... Off of aylardır RCT2-FreedomForce-Generals dışında oyun oynamadım.
lem hasoo yaşıyonmu lem.lem farcry diye bi oyun çıktı akıllara zarar.Nişan almak kabus gibi ama baya güzel bi oyun.emme sistem canavarı.(4Gb boş alan ayarlamayı unutma eğer oynarsan )
Ve tanrı oyunu yarattı. Dünya içinde hapis olmuş biz zavallı ruhlarını, hayal güçleri ile yarattığı yeni dünyalara açılan anahtar olan oyunları. Hal böyle olunca bu bir zaman meselesi değil. Bu bir yaşam tarzı meselesi halini alıyor. Yaratılan dünyalardan birini seç ve bağlan. Su an Star Wars dünyasında olabilirdim mesela. Neyse ben en iyisi oraya gidiyim.
Stresli çalışma ortamından sonra kendimi akşam eve atıp ilk önce ev halkıyla biraz vakit geçirdikten sonra doğru pc'nin başına. Ya oyun oynanır (şu anda FarCry oynanıyor), ya film izlenir, yada internete girilir. İş stresini ancak bu şekilde atabiliyorum. Tabii zaman konusu önemli. Elimde çok oyun ve film birikti. Nasıl yapacağız bilmiyorum.
Açıkçası halime şükretmem gerektiğine karar verdim. Ağır aksak olsada oyunlarımı oynayıp bitirebiliyorum. Ama son zamanlarda uygulamaya başladığım gibi her gördüğüm oyunuda almıyorum. Özellikle strateji olayından epeyce soğudum. Taktik strateji dışında bu türe ilgim oldukça azaldı.