AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Nasıl Başarıyorsunuz??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 20/05/2004 :  01:34:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASSOOO tarafından yazılan:

Oyun... Oyun mu?... Off of aylardır RCT2-FreedomForce-Generals dışında oyun oynamadım.

lem hasoo yaşıyonmu lem.lem farcry diye bi oyun çıktı akıllara zarar.Nişan almak kabus gibi ama baya güzel bi oyun.emme sistem canavarı.(4Gb boş alan ayarlamayı unutma eğer oynarsan )

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

sggorgec
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 21/05/2004 :  11:25:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ve tanrı oyunu yarattı. Dünya içinde hapis olmuş biz zavallı ruhlarını, hayal güçleri ile yarattığı yeni dünyalara açılan anahtar olan oyunları. Hal böyle olunca bu bir zaman meselesi değil. Bu bir yaşam tarzı meselesi halini alıyor. Yaratılan dünyalardan birini seç ve bağlan. Su an Star Wars dünyasında olabilirdim mesela. Neyse ben en iyisi oraya gidiyim.
Sayfanın En Üstüne Git

murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470

İletim - 21/05/2004 :  23:16:18  Bilgileri Göster  murcey için bir ICQ İletisi Gönder  murcey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Stresli çalışma ortamından sonra kendimi akşam eve atıp ilk önce ev halkıyla biraz vakit geçirdikten sonra doğru pc'nin başına. Ya oyun oynanır (şu anda FarCry oynanıyor), ya film izlenir, yada internete girilir. İş stresini ancak bu şekilde atabiliyorum. Tabii zaman konusu önemli. Elimde çok oyun ve film birikti. Nasıl yapacağız bilmiyorum.

"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"

Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/05/2004 :  14:13:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla hocam yaşıyorum :) Ama oyunlardan koptuk..
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/05/2004 :  21:02:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıkçası halime şükretmem gerektiğine karar verdim. Ağır aksak olsada oyunlarımı oynayıp bitirebiliyorum. Ama son zamanlarda uygulamaya başladığım gibi her gördüğüm oyunuda almıyorum. Özellikle strateji olayından epeyce soğudum. Taktik strateji dışında bu türe ilgim oldukça azaldı.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000