AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Troy 'Spoiler İçerir' (İzlemeyenler okumasın)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/05/2004 :  22:03:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Filmi ilk seansta izleme fırsatı buldum ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle film abartıldığının onda biri bile değil. En azından konu olarak... Savaş sahneleri, ortamın kurgulanışı falan iyiyde ama filmde konu adına birşey bulmak pek mümkün değildi. Özellikle filmin sonunda herkesin ölmesi bana biraz garip geldi. Tamam eski tarz iyiler kazanır filmleri dönemi geçti ama sonunda herkesin öldüğü bir filmde fazla radikal gibi .....

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/05/2004 :  01:11:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Spoiler demek "Dikkat, film hakkında bilgi içermektedir. İzlemeyen okumasın." demektir zaten (tabii bu başka konularda farklı anlamlara geliyor ).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 15/05/2004 :  17:19:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
))))) Gidin izleyin sonunu bilmekten zarar gelmez. Zaten herkes trujen'in içeri alınıp şehrin yağmalanacağını biliyordu bir iki ek bilgi daha edindiniz. Ama dediğim gibi dövüş sahneleri çok çok iyi )))))
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 16/05/2004 :  12:48:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anlatın olayı anlatın aşil nasıl ölüyor efsaneye göre topuğuna ok gelip ölüyor filmde nasıl ölüyor ? ben o filmi izlemiyeceğim şuan o yüzden konuyu merak ettim
Sayfanın En Üstüne Git

sggorgec
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 17/05/2004 :  13:12:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence film oldukça iyi yani Rappier sana katılmıyorum. Tamam belki konusunu beğenmiş olmayabilirsin ancak bu film yazılan destana paralel olarak yapılmış bir film. Yani adamlar yeni konu üretmeyip binlerce yıl önce var olan (belkide bu sebeple sana klişe gelen şeyler vardır. Herkesin ölmesi ve mutlu sonla bitmesi... gibi)Homeros'un İlyada destanından yapılan bir film. Tabi destan 3 bin yıl öncesinin oluncada haliyle beklentileri biraz karşılayamıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 18/05/2004 :  02:38:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Film mutlu sonla mı bitiyor? Kim mutlu oldu?

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000