AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Troy 'Spoiler İçerir' (İzlemeyenler okumasın)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

sggorgec
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 18/05/2004 :  12:49:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıkcası benim favori karakterim Archillies(Aşil)'di. Adamın ölmesi bana dokundu. Hemde Paris gibi tırsak bir adam tarafından öldürülmesi çok çok kötü oldu. Benim adıma mutlu bir son olmadı yani. Ancak kötü kral Agamemnon'un öldürülmesi ve Hector'un ailesinin kurtulması mutlu sayılabilecek bir son bence
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 19/05/2004 :  15:58:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
film müthiş gidin bence bir de bu savaşta hangi taraf haklı yunanlılar mı truvalılar mı ben truvalıları haklı buluyorum o hector benim adamım ah ah o aşil'i bir elime geçirsem...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

sggorgec
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 20/05/2004 :  09:27:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabii ki Yunanlılar haklı. Sen tut elin karısını ayart sonrada tırsak tırsak kalende bekle. Aşil adamım nasıl öcünü aldı ama tırsaklardan.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 20/05/2004 :  13:00:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne yunanlıları haklı agemmenamon truvayı ele geçirmek için savaşa girdi hadi kralın kardeşi savaşa tek girse bir şey demem ama yine de her iki tarafın haksızlıkları var ama truvalılar haklı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 23/05/2004 :  16:22:43  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonunda filmi izledim.Ben hep bir kerede kötülerin yenmesini isterdim.Sonunda isteğim yerine geldi.Ama Hector'un ölmesi çok hüzünlü oldu.Archillies bence çok gıcık biri
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000