Açıkcası benim favori karakterim Archillies(Aşil)'di. Adamın ölmesi bana dokundu. Hemde Paris gibi tırsak bir adam tarafından öldürülmesi çok çok kötü oldu. Benim adıma mutlu bir son olmadı yani. Ancak kötü kral Agamemnon'un öldürülmesi ve Hector'un ailesinin kurtulması mutlu sayılabilecek bir son bence
film müthiş gidin bence bir de bu savaşta hangi taraf haklı yunanlılar mı truvalılar mı ben truvalıları haklı buluyorum o hector benim adamım ah ah o aşil'i bir elime geçirsem...
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
ne yunanlıları haklı agemmenamon truvayı ele geçirmek için savaşa girdi hadi kralın kardeşi savaşa tek girse bir şey demem ama yine de her iki tarafın haksızlıkları var ama truvalılar haklı
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sonunda filmi izledim.Ben hep bir kerede kötülerin yenmesini isterdim.Sonunda isteğim yerine geldi.Ama Hector'un ölmesi çok hüzünlü oldu.Archillies bence çok gıcık biri