AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Kopya Devri Kapanıyormu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 17/05/2004 :  23:30:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orjinal oyun almayı bende istiyorum ama gerçekten çok pahalılar, belki diğer ülkelerde bu kadar pahalı gelmiyordur ama hem oyuna para verip hemde sistemi yenilemek mümkün değil. Kopya oyunla orjinal oyun cdleri arasında fark var bence en azından bozuk çıkma riski düşük. Bozuk çıksa bile değiştirilebilir. Sokaklarda kopya cdlerin satılmaması normal ama bu tamamen kalktığı anlamına gelmiyor, sadece daha dikkatli davranıyorlardır. Bence kopya oyunların en büyük zararı yeterli pazar oluşmadığı için dil desteğinin olmamasıdır.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/05/2004 :  14:01:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
korsan oyun ve cd sektörünün bitmesi için birilerinin başta Tayvan ve Çin olmak üzere tüm uzakdoğuyu havaya uçurması lazım. Tabii bir de Rusya var... Kopya asla bitmez, sadece son kullanıcı olan bizlere ulaşımında sorun çıkabilir. Burası küçük bir şehir olduğundan zabıtanın korsan morsan taktığı yok maalesef ve bir çok dükkan sadece korsan ürünler satarak ayakta duruyorlar. Evet, oyunlarda azalma var. Artık daha zor korsan oyun bulacaksınız ama iflm sektörü aynen devam ediyor burada.
Sayfanın En Üstüne Git

Fisher_Sam
Üye

Turkey
İleti 99

İletim - 18/05/2004 :  15:00:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki satanları şikayet edecek bi birim yok mu telefon nmr. filan...

nokta kadar menfaat için virgül kadar egilme
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 18/05/2004 :  20:47:31  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
guraktan tarafından yazılan:

Orjinal oyun almayı bende istiyorum ama gerçekten çok pahalılar, belki diğer ülkelerde bu kadar pahalı gelmiyordur ama hem oyuna para verip hemde sistemi yenilemek mümkün değil. Kopya oyunla orjinal oyun cdleri arasında fark var bence en azından bozuk çıkma riski düşük. Bozuk çıksa bile değiştirilebilir. Sokaklarda kopya cdlerin satılmaması normal ama bu tamamen kalktığı anlamına gelmiyor, sadece daha dikkatli davranıyorlardır. Bence kopya oyunların en büyük zararı yeterli pazar oluşmadığı için dil desteğinin olmamasıdır.

Sana katılıyorum. Ülke ekonomisine göre fiyatlar çok pahalı zaten kim istemez orjinal oyun almayı...

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000