AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Pc Oyunlarında Sansür
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/05/2004 :  16:29:00  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sansüre benzer bir olay:-> (milliyet gazetesi) microsoft yetkilileri "Flight Simulator" adlı oyunun boeing versiyonunu piyasadan kaldırdıklarını açıkladı. sebep olarak ise oyunun günümüzdeki boeing yolcu uçaklarının simulatör versiyonu olması ve bu nedenle birçok hava korsanının uçak kullanmayı bu oyun paketi sayesinde öğrenmiş olabileceklerini düşünüyorlar. bu olay ise bir çok oyunseveri rahatsız etti...

açıkçası ben bu oyunu oynamaya çalıştım fakat size yeminle söyleyebilirimki gerçeğiyle birebir. herşey gerçeğiyle aynen tasarlanmış.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/05/2004 :  17:26:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun ile sansür her zaman bir arada gitmek zorunda... sansür'e şiddetide katmak mümkün. Yapılan pek çok oyun belirli yaş gruplarının üzerinde olanlara diye uyarılarla yapılıyor ve ona göre satılıyor. Ama yurdum insanının böyle kaygıları olmadığından bu tip ayrıntılara pek kulak asılmıyor...
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 20/05/2004 :  16:50:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA Vice City'de bile aldığımda +16 yazıyordu kabında.Fakat kimsenin dikkat ettiği yoktu.Ben bile aldıktan 1 ay sonra farkettim.Fakat adult şeylerde sansür olmalı bence Singels:First Up.. bende de var ve sansür olayının olması gerektiğini düşünüyorum.Fakat Carmegedon hatırladığım kaadarıyla Almanya'da yasaklanmıştı ama ben Zombi'leri ezerek insanların cani biri olacaklarını düşünmüyorum.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

sggorgec
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 21/05/2004 :  11:15:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı gerçekleri kabul etmekte fayda var bence. İnsan öz benliğinde hep şiddet ve kötülüğü de barındırır. Bu sebeple hayatta hiçbir zaman şiddet ve adult tarzı şeyler bitmez. Bu durum çocuklar için kötü de olsa büyükler için iyi bir şey bence(adult şeyler hariç). Örnek: Sınav sonuçları açıklanmış ve zayıf almışsın. Hunharca dolu bir otobüsle evinin yolunu tutmuşsun ve burnundan soluyosun ancak aracın içi o kadar dolu ki nefes alamıyorsun. Eve gelip annenin dırdır ve bırbırlarını dinliyorsun. Sonra bilgisayarının karşısına geçip "Unreal" oynuyorsun. Ve herşeyden ruhunu sıyırıp arındırıyorsun. Sonuş mükemmel
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 21/05/2004 :  19:03:08  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence sansürden ziyade, şiddet ve sex içeren oyunların reşit olmayan kişilere dağıtılmaması daha iyi olur. Kanunen 18 yaşından küçüklerin doğru ile yanlışı ayırt etmede başarılı olamadıkları için bu tür oyunlar onları kötü etkileyebilir. Ama bunu yüzünden bütün oyunları sansürleyip bizim gibi reşit insanların çiçek böcek dolu oyunlar oynamak zorunda kalması iyi bişey değil.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000