|
Yazar |
Konu  |
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/10/2005 : 15:18:33
|
Ben cm4 te Gençlerbirliği ile 7 şampiyonluk,4 şampiyonlar ligi,3 super kupa,6 Türkiye kupası kazandım.Fenerbahçe'nin başına geçtim.Benim bişiy dikkatimi çekti.Galatasaray'daki Volkan Aslan'ın dışında bir Volkan Aslan daha çıktı.kadrom: gk=Petkoviç defans=El saka,Petkov,Özgür Bayer,Luciano orta s=Uğur İnceman,Tanju Şakiri,Muhammed Akıncı,Serkan Balcı for=Temur Altunhan,Süleyman yolua |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/10/2005 : 13:54:22
|
abi bırakın cm yi alıp açın fm yi oyunu yapanların oyunu artık cm yi eski kişiler yapmıo |
 |
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/10/2005 : 17:47:45
|
paladin noldu fm ile Diablo |
 |
|
ert_alper
Üye

İleti 3 |
İletim - 07/10/2005 : 12:52:50
|
millet montolivo bi işe yaramaz kadro şudur. casillas , chivu ,scaloni ,özat ,zambrotta ,veron , ronaldinho ,valeron , fernando torres , tuncay ba kdro 4 seria a(hiç maç kaybetmeden) kazandı 4 champions cup , 4 super cup. ayrıca kıtalar arası bütün kupaları topladı. bu kadro görüntüsüne rağmen asla gol yemiyor |
 |
|
emmare
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 13/10/2005 : 12:30:46
|
KALECİ:İSAKSSON DEFANS:BOUMA,THİAGO,HOFLAND,FATİH AKYEL ORTA SAHA:ALEX,PABLO NİNO,JENAS,JOAQUİN FORVET:PAZZİNİ,TODOROV
BU KADROYLA SADECE DEVAM ET TUŞUNA BASIYORUM OKADAR...ASLINDA KAZALAR OLMUYOR DEĞİL AMA EE OKADARDA OLSUN... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|