İpucu 1) Hani çay fincanı gibi bir şey var ona tıklayın. Karşınıza bir pano gelecek, panonun altında bulunan silgiyi alıp, silginin hemen üstündeki boş kağıdı silmeye başlayın. Siz sildikçe bir formül meydana gelecek. (Altta)
Yukarıdaki cisimleri bulup üzerlerine tıklayın ve Harry Potter kitaplarının birisinin 10. bölümünün (Cadılar Bayramı) değiştirilmeden önceki ve sonraki hallerini görün.
İpucu 2) Masanın üstündeki altın anahtara (fan sitelere) tıklayın. Karşınıza çıkan ve üzerlerinde ? işareti bulunan yuvarlak cisimleri onlara en yakın yuvalara yerleştirin. Sonuç olarak J.K. Rowling'in kendi yaptığı bir karikatürü gösterecek (Kendinin yapıp yapmadığından emin değilim).
İpucu 3) Mavi tükenmez kaleme (linklere) tıklayın. Karşınıza bir kitaplık gelecek. Orada ? işaretli kitabı biraz yana çekin ve anahtarı bulun. Daha sonra anahtarı sağ taraftaki sandığa sokun. Sandıktan çıkan ? işaretli baloncuğa tıklayın. Sonuç olarak J.K. Rowling'in kitaptaki karakterler vs. ile ilgili bazı eskizlerini (daha doğrusu karalamalarını) göreceksiniz.
Sağol dodo.Ben gece saatin ikisinde okudum yazını ve hemen uyguladım.Gerçekten çok makbule geçti.fakat hala şu taşların kombinasyonunu bulamadım.En iyisi ben permütasyonunu çıkarayım şunların.Bütün kombinasyonları deneyince de çıkmazsa hakkınızı helal edin :)
http://www.harrypotterfanfincious.com un anasayfasında hemen karşında olcak ama J.K Rowling odayı kapatmış.En azından bana ööle geldi çünkü üzerinde rahatsız etmeyin yazıyo(tabi ingilizce).