AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 J.K. Rowling'in Orjinal Elyazısı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 03/07/2004 :  14:39:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Neyi denedim mi bomfunk? Gringotts olayıyla alakası olduğunu sanmıyorum...Çünkü kitabın o bölümünde duvarlarla ilgili birşey yok.Kitabı dikkatlice okudum, Diagon yoluna girerlerken Hagrid şemsiyesiyle "üç yukarı, iki sağ" diyor ev duvar açılıyor.Ama bu duvarda öyle bir simetri yok malesef...Bu arada major; senin dediğin site tamamen kapanmış sanırım.5 kere yenile dedim girmedi...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 03/07/2004 :  15:39:38  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende siteye girdim dodo dediğin yaprak,tüy kalem v.s. bulamadım yerleri nerde
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 03/07/2004 :  20:33:31  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bardağa (Extra Stuff) tıkladığınızda boş kağıdın üstünde yaprağı göreceksiniz. Ana sayfada (masada) kendi başına buyruk gezinen örümceği göreceksiniz. Mavi tükenmez kaleme (links) tıkladığınızda tüy kalemi ve altın anahtara da (Fan Sites) tıkladığınızda iksir şişesini göreceksiniz. (İpucunu çözdüğümden dolayı bir daha dört kayıp nesnenin [örümcek, iksir şişesi, yaprak, tüy kalem] yerlerini göstermiyor, bu nedenle bazılarının yerleri yanlış olabilir ama söylediğim yerlere bakacak olursanız tüm nesneleri bulursunuz.)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 05/07/2004 :  15:01:57  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

Neyi denedim mi bomfunk? Gringotts olayıyla alakası olduğunu sanmıyorum...Çünkü kitabın o bölümünde duvarlarla ilgili birşey yok.Kitabı dikkatlice okudum, Diagon yoluna girerlerken Hagrid şemsiyesiyle "üç yukarı, iki sağ" diyor ev duvar açılıyor.Ama bu duvarda öyle bir simetri yok malesef...Bu arada major; senin dediğin site tamamen kapanmış sanırım.5 kere yenile dedim girmedi...

Onu bilemem site tamamen mi açılmıyo? Yoksa kapı mı açılmıyo? Ben geçen gün baktım kapıya açılmadı üstünde rahatsız etmeyin yazılıydı. Belkide isim değiştirilebirir. Çünkü Rowling orda o yazı durduğu sürece kesin bi cvp alamazsınız demiş. Anlıyacağınız kitabın ismi tekrar değişebilir. Bu arada kitabın ismi ile ne düşünüyorsunuz. Ben beyendim ama Rowling den daha gösterişli bişey beklerdim. Ya siz?
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 05/07/2004 :  18:26:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

Onu bilemem site tamamen mi açılmıyo? Yoksa kapı mı açılmıyo? Ben geçen gün baktım kapıya açılmadı üstünde rahatsız etmeyin yazılıydı. Belkide isim değiştirilebirir. Çünkü Rowling orda o yazı durduğu sürece kesin bi cvp alamazsınız demiş. Anlıyacağınız kitabın ismi tekrar değişebilir. Bu arada kitabın ismi ile ne düşünüyorsunuz. Ben beyendim ama Rowling den daha gösterişli bişey beklerdim. Ya siz?

Site kesinlikle açılmıyor.Daha enterladığımda sayfa bulunamadı diyor.Bir kontrol etsen belki adresi yanlış yazmış olabilirsin...Kitap ismi hakkında ise beğendim derim.Çünkü melez prensin kim olduğunu bilmediğimiz sürece zaten ismi beğenmememiz normal olabilir.Örneğin ben Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı aldığım zaman "Ne biçim isim ya bu!" demiştim.Ama sonra kitabı okuyunca böyle bir topluluğa en uygun ismin bu olabileceğini farkettim...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000