AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Evanescence
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 05/07/2004 :  19:19:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm dostlar, bişi sorcam, geçen nette gezerken bi şarkı sözü sitesinde grubun fallen albümünün dışında 26 şarkısının daha olduunu gördüm. biraz arayıp 3 tanesini buldum. ne iş bu?? eski albümleri de mi wardı(ki öyle olmalı), yoksa yeni albüm mü çıkardılar benden habersiz:P İlgi gösteren arklara teşekkürlerimi sunarım:)Away from me çok hoşmuş bu arada.. Farewell..

Lost in shadows of my own..

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 05/07/2004 :  23:30:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sevmem o gurubu ama yinede bir zamanlar bir bakmıştım ;)
eski 3-4 tane albümleri var hit olmadan önce
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 06/07/2004 :  11:50:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi, doğru tahmin etmişim yani. Hiç adını duymamıştım daha Fallen dan önce..Saolasın,Farewell..

Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 09/07/2004 :  16:53:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya zaten fallen daki tüm şarkıları ezberledik artık. biraz farklı bişiler bulalım, hoş oluyo. ayrıca amy ablamız fallen angel die bi albüm daha çıkardı, hayırlı olsun. ama buraya gelirmi o tartışılır. çoğu şarkı zaten aynı, bir iki farklı bişi war. farewell..

Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 09/07/2004 :  19:18:18  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
O grup önceden kendi eyaletlerinde (Kansas galiba) bir kaç albüm çıkarmış. Bence güzel şarkıalr var içlerinde. Mesela Missing ve Surrender. Ayrıca bu Fallen albümünde bulunan bir çok şarkı aslında yenilenmiştir. Bring Me To Life çıktığında ben arayıp tüm şarkıalrını bulmuştum. Sonradan albümü dinleyince "Nooluyoz yaaa?" moduna girmiştim. Mesela farklı şarkılar için örnek: Whisper, Haunted, Imaginary aynı şarkıalrda müzikler falan biraz değişik. Düzgün versiyonunu bulursan (kopya koruması için garip bi ses yerleştiriyorlar arkaya) Missing'i kaçırma derim

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

evanescence
Üye

İleti 4

İletim - 23/07/2004 :  13:53:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
meraba arkadaşlar ben acayip koyu bi evanescence hayranıyım.onlar arkansaslı mükemmel bi grup ve fallen den önce origin adında bi albümleri var onlardan önce de 2 tane yerel anlamda EP'leri var.ayrıca tüm evanescence hayranları dostumdur bi de lightning yazmışın yeni albüm falan die nedir bu single heralde?ama onlar zaten 30 temmuzda yeni albümlerinin kayıtlarına başlıyo.gözümüz aydın!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.07 Snitz Forums 2000