AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 VC de en sevdiğiniz görev
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

semreu
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 06/07/2004 :  09:26:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
birincisi GTA VC bugüne kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri. bazı görevleri eziyet çekerek de yapsam çoğu bölümü büyük bir zevk alarak bitrdim. ama en sevdiğim görev banka soyma göreviydi. sizin en sevdiğiniz görevler hangisiydi?

onurcelikkol
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 06/07/2004 :  14:51:19  Bilgileri Göster  onurcelikkol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
marthanın tecavüz sahnesi bide film stüdyosunun görevi vardı motosiklet ile evlerin çatılarının üstüne atlayıp ışığa ulaşmaya çalışıyodun bunlar çok eğlenceli

ı love you turkey
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 06/07/2004 :  21:19:02  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
banka soygunu,maket uçakla gemileri patlatma ve en çok sevdiğim Lance'si kurtardığımız bölüm
Sayfanın En Üstüne Git

kerem13
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 07/07/2004 :  22:24:09  Bilgileri Göster  kerem13 için bir ICQ İletisi Gönder  kerem13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim de marthanın tecavüz sahnesi en sevdiğim görev
Sayfanın En Üstüne Git

semreu
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 08/07/2004 :  14:40:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lance i kurtarma bölümünü defalarca denedim zor bitti valla.
hurdalığa girip lance in yanına gidene kadar mıhlıyolardı beni. o da olmazsa çıktığımda öldürüyolardı. geçince baya sevinmiştim.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 08/07/2004 :  14:56:37  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam olarak hatırlatamıyorum ama Lance len birlikte helikopterden aşağıdaki adamları öldürmek eğlenceliydi.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000