AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Hitman
 hitman 3 contrast
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Disconnect
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 06/07/2004 :  19:01:42  Bilgileri Göster  Disconnect'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Disconnect için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arKadasLAr ßen foruma yeni üye oLdum. internet cafe işleiorum.. hitman 3 ü ßütün pcLere yükLedim.. ama ßazı pCLerde actı ßazıLarında aCmadı.. acMayanLArda iLk rekLamLarI fiLan gosterior ondan sonra ßir yerde kaLıyor. ekRan rengi ßir siyah oLuyor ßir Gri. ßirsey yapmassan hep ßole gidior..

i LiKe gaMe

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 06/07/2004 :  21:04:29  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynı sorun bende de var bşka bi forumda filan çözersen yazar mısın
Sayfanın En Üstüne Git

Disconnect
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 07/07/2004 :  15:43:45  Bilgileri Göster  Disconnect'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Disconnect için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
taßi yazarIm sende yazarsın Dimi :)

i LiKe gaMe
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 07/07/2004 :  18:56:31  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Elbette ama uzun zamandır arıyorum ve sonuç sıfır
Sayfanın En Üstüne Git

Disconnect
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 08/07/2004 :  19:34:05  Bilgileri Göster  Disconnect'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Disconnect için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gaLißa sorun sadcee ikimisde :P

i LiKe gaMe
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 08/07/2004 :  23:08:53  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya aynı Cd yi arkadaşımda denedim ama onda açıldı zaten sen olmasaydın sorurnun sistemde olduğunu düşüncektim ama senin bilg.ler aynı neden böle acebaBi farkları var mı yani int.ten filan program yükledin mi ..v.b.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000