|
Yazar |
Konu  |
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 09/07/2004 : 15:22:47
|
Türk milleti ilginç bi şekilde counter strike,gta,half-life gibi şiddet içeren oyunları çok tutuyor.Peki neden?(kana mı susamışız ) |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 09/07/2004 : 16:12:44
|
Burda ufak bir ayrıntıyı kaçırıyorsun. Bu oyunlar şiddet içeriği için değil, kaliteli oyunlar olduğu için tercih ediliyor (gerçi ben Half-Life ve CS'yi kaliteli olarak görmüyorum ). Yoksa kalitesiz ama tamamen şiddet içeren oyunlar fazla tutmuyor. Buna örnek olarak Postal 2'yi söyleyebiliriz. Fena bir oyun değil ama diğer türevleriyle karşılaştırınca pek kaliteli olduğu söylenemez. Buna bağlı olarak da fazla ses getirmedi.
Ayrıca bu durum Türklere özel bir durum değil, dünya genelinde böyle. Oyun dışından örnek verecek olursak, Kill Bill gibi, bir özelliği olmayan (anime görüntüleri haricinde) film, sırf şiddet içerdiği oldukça tutulmuştu. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 09/07/2004 : 19:12:58
|
kimi insanlar ise sinirini bir yerden çıkarmak istiyor. bişey de bulamayınca bilgisyar oyunlarını hedef alıyor. (mesela ben ). ama yinede krondorun dediği gibi bu oyunlar kalitesiyle bizim ilgimizi çekiyor. ve de gün geçtikçe daha kaliteli oyunlar çıkıyor |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 09/07/2004 : 19:33:03
|
Biz sadece kendi milletimizi gördüğümüz için bu tip konularda kıyaslama yaparken biraz tek yanlı davranıyoruz. Bu tip oyunlar bizde olduğundan daha fazla bir şekilde diğer ülkelerdede oynanıyor. Zaten farklı birşey olsa tüm oyun olimpiyatlarını bizimkiler kazanırdı. )) Bence burada sorulması gereken soru neden şiddet içeren oyunlar küçüklere oynatılıyor yada neden bizdeki ufaklıklar bu oyunları oynuyor olmalıydı...
Bu arada counter'a kalitesiz demek bence biraz haksızlık olur. Bu oyun en kaliteli multi oyunlardan birisidir ve kıyas bile kabul etmez )) |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 09/07/2004 : 20:14:19
|
Counter Strike bence kaliteli bir oyun sayılmaz. Tartışmak istiyorsan başka bir konu açıp orada konuşabiliriz. Konuyu değiştirmeyelim şimdi  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36 |
İletim - 10/07/2004 : 12:09:05
|
Rappier haklı, bu oyunlar küçüklere oynatılmamalı. Counter Strike'a gelince, Battlefield: Vietnam, FarCry, Painkiller varken niye Türkiye Counter oynuyor? Çünkü bahsettiğim oyunlar yüksek sistem istiyor. Counter bir zamanlar kaliteliydi, ama bir zamanlar. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|