|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 10/07/2004 : 16:59:57
|
Counter gibi bir oyun yüzünden tartışma açacak değilim ;) beğenen beğenir, beğenmeyense beğenmez... Konu hakkındaki düşüncemi daha öncede belirtmiştim. Buna ekleyecek fazla birşeyim yok çünkü karşı görüş yazılmamış... Saygılarımla :) |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 10/07/2004 : 20:33:01
|
alıntı: tarafından yazılan: Oyun dışından örnek verecek olursak, Kill Bill gibi, bir özelliği olmayan (anime görüntüleri haricinde) film, sırf şiddet içerdiği oldukça tutulmuştu.
Laf ola beri gele...
Bir kere, "bir özelliği olmayan" kısmını "benim hiç birşey anlamadığım" olarak değiştir. Sonra o filmin "şiddet içeriği" için tutmadığını araştır, gör. Tarantino denen şahsiyetin kendi tarzı, ki şiddet de bu tarza çoğunlukla dahildir, ve kitlesi olduğunu farket. Sonra "özür dilerim" demesen de biz seni bağrımıza basarız... |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 10/07/2004 : 21:46:58
|
Beni ilgilendirmez, abartılı ve başarısız efektlerle dolu bir film bana kalırsa. Ben film diyince şunu anlarım: Mideye film... ee olmadı galiba 
Her neyse, Tarantinoya saygımız sonsuz, ona bir şey demem ama tarzı bana uygun değil. Ben spiritual takılmaya devam edeyim  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 12/07/2004 : 13:54:20
|
Fakat büyükler oynadığında küçükler de onlara özenecektir zaten.Hem oynamalarını nasıl engelleyebiliriz ki?Kimsenin oyunların üzerindeki yaş sınırıyla ilgili işaretleri umursadığı yok(daha o işaretlerin ne olduğunu bilmeyenler bile bir sürü!).İnternet kafe işletenler de müşterilerini kaybetmek istemezler aynı zamanda,"16 yaşından küçükler giremez" mi diyecek,niye desin ki?Çünkü geriye kalan adam akıllı müşterisi yeterince para getirmez. |
 |
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 12/07/2004 : 19:29:05
|
Ya herkes çocuklar voynamasın demiş ama açık konuşmak gerekirse benim yaşımda pek tutmuyo ama oynuyorum ve şimdiye kadarda kimseyi öldürme .v.b. gibi düşüncelerim olmadı |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|