AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Neden tercihimiz vahşet?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 10/07/2004 :  16:59:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Counter gibi bir oyun yüzünden tartışma açacak değilim ;) beğenen beğenir, beğenmeyense beğenmez... Konu hakkındaki düşüncemi daha öncede belirtmiştim. Buna ekleyecek fazla birşeyim yok çünkü karşı görüş yazılmamış... Saygılarımla :)
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 10/07/2004 :  20:33:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:
Oyun dışından örnek verecek olursak, Kill Bill gibi, bir özelliği olmayan (anime görüntüleri haricinde) film, sırf şiddet içerdiği oldukça tutulmuştu.

Laf ola beri gele...

Bir kere, "bir özelliği olmayan" kısmını "benim hiç birşey anlamadığım" olarak değiştir. Sonra o filmin "şiddet içeriği" için tutmadığını araştır, gör. Tarantino denen şahsiyetin kendi tarzı, ki şiddet de bu tarza çoğunlukla dahildir, ve kitlesi olduğunu farket. Sonra "özür dilerim" demesen de biz seni bağrımıza basarız...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 10/07/2004 :  21:46:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beni ilgilendirmez, abartılı ve başarısız efektlerle dolu bir film bana kalırsa. Ben film diyince şunu anlarım: Mideye film... ee olmadı galiba

Her neyse, Tarantinoya saygımız sonsuz, ona bir şey demem ama tarzı bana uygun değil. Ben spiritual takılmaya devam edeyim

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 12/07/2004 :  13:54:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fakat büyükler oynadığında küçükler de onlara özenecektir zaten.Hem oynamalarını nasıl engelleyebiliriz ki?Kimsenin oyunların üzerindeki yaş sınırıyla ilgili işaretleri umursadığı yok(daha o işaretlerin ne olduğunu bilmeyenler bile bir sürü!).İnternet kafe işletenler de müşterilerini kaybetmek istemezler aynı zamanda,"16 yaşından küçükler giremez" mi diyecek,niye desin ki?Çünkü geriye kalan adam akıllı müşterisi yeterince para getirmez.
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 12/07/2004 :  19:29:05  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya herkes çocuklar voynamasın demiş ama açık konuşmak gerekirse benim yaşımda pek tutmuyo ama oynuyorum ve şimdiye kadarda kimseyi öldürme .v.b. gibi düşüncelerim olmadı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000