AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 AGE OF III (3)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 09/07/2004 :  17:10:04  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
age of 3 hakkında en ufak bilgisi olan varsa yardım etsin nolur oyundaki yenilikler olabilir veya görüntüleri olabilir yani en ufak bilgi kırıntısına dahi ihtiyacım var

*KARA_KULE*

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 10/07/2004 :  16:16:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunla ilgili hiçbir bilgi verilmemiş (sadece ekimde çıkacağı söyleniyor)
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/07/2004 :  16:00:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır 23 eylül'de çıkacakmış

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

recobab
Üye

İleti 3

İletim - 06/12/2004 :  16:40:30  Bilgileri Göster  recobab'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw bi bilgi edinirseniz mailime atın pls

Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 23/12/2004 :  20:05:45  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdilik gözüken oyunun en erken 2005'in sonuna doğru çıkacağı. resmi bilgi yok ancak oyun çok büyük ihtimalle amerika'nın keşfi ile birinci dünya savaşı arasında geçen zamanı kapsayacak. oyunun adı büyük ihtimalle age of empires III: age of discovery olacak, oyun 3 boyutlu olacak.
şimdilik bilgiler bu kadar. nette gördüğünüz age 3 screenshot'ları çok büyük ihtimalle sahtedir. henüz hiçbir ekran görüntüsü yayınlanmadı.

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

ThulsA_DooM
Üye

Germany
İleti 25

İletim - 07/01/2005 :  21:40:20  Bilgileri Göster  ThulsA_DooM için bir AOL İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir ICQ İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaslar AOE 3 ün screenshot`larini buradan bulabilirsiniz.
http://media.pc.gamespy.com/media/721/721644/imgs_1.html
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000