rappier ve sinan sizlerin dediklerinin hepsini şansa oyunun başında yapmıştım sadece cons u 12 de tutmuştum başta zorladı ama artık bir şey olmuyor wizard ım lvl 9 um ve hala chapter 2 deyim nereye gidip bitirecem ? o kadar büyük ki kafam karıştı girmedim çok az yer kaldı ama hala bir sürü görev duruyor ok kulanmıyorum hatta kılıç bile :) genelde gerek kalmıyor büyülerim ve red sayesinde dağıtıyorum lvl 5 summon yapıyorum şuan oda çok güçlü ilerde ne olur şimdiden merak ediyorum :D
İlerisi için çok güçlü olacağım kesin )) ben büyücü çok ezilir diye düşünüyordum ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı. Benim büyücü (lvl'ini hatırlamıyorum) şu anda günde 4 kere RedDragona dönüşebiliyor ve yine günde 2 ReDragon summon ediyor... )) Gerisini sen düşün artık ))
yaw tatildeyim ama oyunas devam ediyorum şimdi son bölümdeyim morag ı kesecem ama elimde hiç büyü yok ne yapııyımm ? nasıl bitçek bu restlenemiyorumnda
ok kulanmıyorum hatta kılıç bile :) genelde gerek kalmıyor büyülerim ve red sayesinde dağıtıyorum lvl 5 summon yapıyorum şuan oda çok güçlü ilerde ne olur şimdiden merak ediyorum :D
Boşunamı kaliteli bir yay ve bolca oku yanından ayırma dedik sana Sen en kısa sürede rakiplerine büyü dışında vurmanı sağlayacak kaliteli malzemeler edinmeye başla... yok eğer çok geç diyorsan biraz gerilerden load et ve söylediğim şeyleri tedarik et