AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Nwn sorun???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 11/07/2004 :  18:21:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier ve sinan sizlerin dediklerinin hepsini şansa oyunun başında yapmıştım sadece cons u 12 de tutmuştum başta zorladı ama artık bir şey olmuyor wizard ım lvl 9 um ve hala chapter 2 deyim nereye gidip bitirecem ? o kadar büyük ki kafam karıştı girmedim çok az yer kaldı ama hala bir sürü görev duruyor
ok kulanmıyorum hatta kılıç bile :) genelde gerek kalmıyor büyülerim ve red sayesinde dağıtıyorum lvl 5 summon yapıyorum şuan oda çok güçlü ilerde ne olur şimdiden merak ediyorum :D
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 13/07/2004 :  12:26:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlerisi için çok güçlü olacağım kesin )) ben büyücü çok ezilir diye düşünüyordum ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı. Benim büyücü (lvl'ini hatırlamıyorum) şu anda günde 4 kere RedDragona dönüşebiliyor ve yine günde 2 ReDragon summon ediyor... )) Gerisini sen düşün artık ))
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 19/07/2004 :  14:01:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw tatildeyim ama oyunas devam ediyorum şimdi son bölümdeyim morag ı kesecem ama elimde hiç büyü yok ne yapııyımm ? nasıl bitçek bu restlenemiyorumnda
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/07/2004 :  20:21:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
hangman tarafından yazılan:

ok kulanmıyorum hatta kılıç bile :) genelde gerek kalmıyor büyülerim ve red sayesinde dağıtıyorum lvl 5 summon yapıyorum şuan oda çok güçlü ilerde ne olur şimdiden merak ediyorum :D

Boşunamı kaliteli bir yay ve bolca oku yanından ayırma dedik sana Sen en kısa sürede rakiplerine büyü dışında vurmanı sağlayacak kaliteli malzemeler edinmeye başla... yok eğer çok geç diyorsan biraz gerilerden load et ve söylediğim şeyleri tedarik et
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 26/07/2004 :  14:32:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bitiremem imkansız ne yapalım baştan oynuyacaz abi ne biliyim habewrim yoktuki kestim dragonları direkt indim save flnda yok gümledim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000