|
Yazar |
Konu  |
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 25/07/2004 : 16:30:57
|
Şimdi bu konunun benzeri daha doğrusu aynısı var zaten ama yinede söyleyeyim benim en sevdiğim oyun simsti. |
 |
|
ozforever
Üye

Turkey
İleti 8 |
İletim - 26/07/2004 : 01:15:22
|
kesinlikle GTA üstüne tanımam |
:)) |
 |
|
MMK
Üye

Tunisia
İleti 3 |
İletim - 28/07/2004 : 16:01:32
|
FSP: Call of duty Ve Medal of honor serileri(breakthought hariç Yanlış yazmış olabilirim) RPG: KOTOR ayrıca sims serisi, gta vice city, Diablo2, Rise of nationals ve Need for Speed piyasaya çıkmış en iyi oyunlardır Saygılarımla |
MemukeToz |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 29/07/2004 : 00:57:26
|
adventure tutkunu olarak diğer türleri pek oynadığım söylenemez, en güzel oyun demekte kişiye göre değişir demek istiyorum, kendi sevdiğim ve zevk aldığım oyunlar için bir sıralama verebilirim adventure echo night, post mortem, broken sword serisi spor winnigs eleven(fifaya 5 basar 5 de faizini yer) rpg diablo korku oyunları(aykraterinin kulakları çınlasın, bitmedimi bunun askerliği, yoksa muhtelif nicklerle aramızdamı hala çözemedim :) ) silent hill serisi, undi(tüm sevenleri sitedeki kankalarım olur, bomb olmasa bu oyunu 6 ay aramazdım, pis gantırcı :P ), resident evil serisi bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyun sid abimizin pirates'ı 4 değil 14 gözle yenisinin çıkmasını beklesemde, çıktıktan sonra bile eskisini oynamayı bırakacağımı sanmıyorum
|
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Mustafa Murat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 81 |
İletim - 29/07/2004 : 03:04:18
|
fallout 1&2 sanitarium planescape torment max payne 1&2 |
 |
|
Konu  |