AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 neden hep almanlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 22/11/2004 :  18:18:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dikkat ettiniz mi?butun savaş oyunlarında hep almanlara karşı savaşıyoruz dikkatiniz çekti mi?neden hep almanlar

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 22/11/2004 :  21:25:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Başka bir boyutta inter 23 soruyor(koşullar tartışılabilir) dikkat ettinizmi savaş oyunlarında hep İngiltere ve Amerika'ya karşı oynuyoruz dikkatinizi çektimi neden,hep bunlar? diye sorarsa bu cevap gelir diğerine yine bu cevap iki aynanın arasında baktığın zaman sonsuz sen görürsün.Kazanan kim,kaybeden kim cevap bu kadar basit(mi?:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 23/11/2004 :  13:40:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bütün oyunlar diye genelleme yapmak yanlis olur. 2. dünya savasi geçen oyunlar derseniz tamam... oradada zaten neden belli 1. almanlar her iki savastada kötü taraf 2. ise yenilen taraf (zaten yenildikleri için kötüler)
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/11/2004 :  15:07:41  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hah rapier hocam bende tam onu diyecektim :) tarihi kazananlar yazar. o yüzden almanlar kötüdür bahsi geçen olaylarda... oyunları yapanlarda zaten almanlar değil, kendi kendilerini biçmiyorlar (almanların oyunları yok demiyorum, bu tip bir alman oyunu görmediğimi söylüyorum)(kendimi düzeltmekten bir hal oldum bu arada.. yanlış anlaşılma fobisi mi vardır nedir? :S)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 24/11/2004 :  17:45:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında haklısın konu saçmaydı

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000