AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Lgs ler açıklanıyor...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 28/07/2004 :  10:41:56  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar Öss ,Özel okullar derken Lgs ler saat 11:00 da açıklanıyor.Saat şu anda 10:40 ve ben heyecanlanmaya başladım. Elimden herkese iyi şanslar dilemekten başka bir şey gelmez.Umarım kazanırsınız.Ben öğrendiğim anda buraya yazıcam sizde yazarsanız sevinirim.(Umarım kazanırız)
Saygılarımla...

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 29/07/2004 :  15:39:06  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç beklediğim gibi gelmedi :(
tm: 820 puan
fm: 842 puan
neysee. askeri liseyi kazanmıştım (Havacılık) oraya giderim heralde...

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 05/08/2004 :  13:26:09  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
major sanırım not iyi değil yazmamışsın
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 11/08/2004 :  02:54:05  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben puan olayını anlamıyorum hiç neye göre verildiğini yazarmısınız mesela 842 kaç üzerinden veriliyo neye göre hesaplanıyo..v.b.
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  11:16:08  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar size başarılar diyorum inşallah iyi bir okula girersiniz.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000