6600 için olur da 6610 için olmaz mı!başlıktaki şeylere sahip olan ve benle paylaşmak isteyen varsa beklerim.bi de tam olarak biri bana telsim'in GPRS,MMS ve wap ayarlarını nasıl yapacağımı anlatırsa çok sevinecem(6610 için yalnız)
Bilen olsa cevap yazılırdı ısrar etmenin alemi yok değil mi?Bekle daha iki gün olmuş cevap gelebilir.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
ben de acelem olmasa bu kadar ısrar etmezdim.birilerine resim yollamam gerekiyo.yine de bi yorum yaptığın iin sağol.bu arada söylemeden edemiyeceğim yazdığın söz süper,birilerine kullanabilirmiyim.yani lisanslı deil di mi?
Yok yok lisanslı değil istediğiniz yerde kullanabilirsin.Söz bana ait değildir.Dağıtılabilir ve Çoğaltılabilir.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...