AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe ve Avrupa?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 30/09/2004 :  16:28:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Fenerbahçe Türkiyeyi rezil ediyor.
Adamlar kendi liglerinde iyiler diye havaya girdiler avrupaya gittiler ne oldu? Türkkiyenin adını kötülediler.Fener avrupa takımnı değil.

Bakın Galatasaraya kendi liginde çok kötü ama Avrupa Şampiyonu.
UEFA KUPASI VAR. DÜNYA 3.sü OLMUŞ TAKIM.

DİYECEĞİM FENERBAHÇENİN ALAYI FIS.

herManni
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 30/09/2004 :  21:08:09  Bilgileri Göster  herManni için bir ICQ İletisi Gönder  herManni'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw ben buna rezıl olmak degıl bı hata kaza dıyebılırım bı Galatasaraylı olarak bizimde bole bı kazamız olmustu tabı chalse den 5 yemıstık adamlar o kadar golu nasıl attıklarını anlamamıslardı.Ama hala biz bu gruptan kalan macların hepsını alıp 12 puanla cıkıcaz dıyıp ıddaaya gıren enayıler var ben onları cok sevıyom :))))Gelsin malbushs

Ben ben olalı benim oldugum yerde ben olmadım!!Belkide olmaktan korktum
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 30/09/2004 :  21:34:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yav tamam Fenerbahçe hatalı idi, yenildi... Ama bu kadar gereksiz lafa ne gerek var SPAWN? Yapıcı olmak yerine hep yıkıcı olmamız mı gerekiyor anlamıyorum artık... Tamam tebrikler oldunuz siz Avrupa Şampiyonu da biraz da geride kaldı bunlar. Diğer sözlerinde derinden vurmuşsun zaten. Türkiye'yi rezil ediyor, Türkiye'nin adını kötüledi falan diye. Hayır zaten her anlamda Türkiye üst seviyelerde de bir futbol müsabakasında Fenerbahçe yenildi diye rezil oldu, adı kirlendi ha? Galatasaray Avrupa Şampiyonu olduğunda da Türkiye'yi Avrupa Birliğine mi çağırdılardı?

Ya neyse şimdi olayı başka yerlere çektim diye bana çıkışabilirsiniz ama bunlar düşüncülerim. Yani sonuçta ben Fenerbahçeliyim ama Fenerbahçe olsun Galatasaray olsun ya da başka bir Türk Takımı olsun size çok içtenlikle söylüyorum Avrupa'ya giden her takımımızı yürekten destekliyorum. Bazı arkadaşlar da (misal) Manchester United'ı tutuyorum ben diyor maçta... Eee? Sonra da Türkiye'nin adını mı kötülemiş oluyoruz? Güzel yaa! Ne ala memleket...
Sayfanın En Üstüne Git

herManni
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 30/09/2004 :  23:36:28  Bilgileri Göster  herManni için bir ICQ İletisi Gönder  herManni'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende aslında senınle aynı fıkırdeyım ama yureklenıpte dırek yuklenemedım:)Demın besiktasın aldıgı galıbıyetle bir üst tura cıkmasına sevindim simdide trabzonun maglup olmasına uzuluyorum ama fanatık bı galatasaraylıyım ama bu sadece kendı lıgımızde gecerlı avrupada fenerlı gatasaraylı besıktaslı vs..Lıyım degılde turkıyelıyım dıyerek kenetlenmelıyız dıye dusunuyorum bu sadece spor musabakalarında degılde genel olarak bırbırımızı desteklemelıyız Gerci bu konusmam bıraz klişeleşmiş bi tavsiye oldu gibi ama gerçekler bu Ne mutlu turkum diyene !!!!!!!!!:)

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/10/2004 :  00:14:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla büyük olmak diye birşey var ve bana kalırsa FB'de bu özellik yok. Kendi liginde takım yokluğunda iyi olabilirsin ama Avrupada adam fırsatını bulduğunda hiç affetmiyor. Bir GS OLMAMAMA rağmen zamanında GS ile dalga geçenlerin haline şu anda ben gülüyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

herManni
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 01/10/2004 :  15:40:33  Bilgileri Göster  herManni için bir ICQ İletisi Gönder  herManni'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten o gulenleri adam yerine koymuyoruz(Biraz agır oldu ama olsun!)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000