AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 SIZCE HANGISIYDI EN SERTI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 03/07/2005 :  15:19:07  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede carlos ama ben 1 gol izledim 90 yılında recep atmış bjk deki o şutun üstüne sut tanımam

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 03/07/2005 :  23:30:18  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gördüğüm en sert şutu bjk li zeki gs kalecisi simoviçe atmıştı, simoviç şutun sertliğinden yere çökmüş ve gol olmuştu, o kadar sert olmasada, fb li b.şenol(şenol çorlu) ankarada başbakanlık kupasında gs ye bir gol atmıştı ve topu patlatmıştı, hamide çok sert şutlardan goller atan bir futbolcuydu, kendi seyrettiklerim arasında hollandalı ve ajaxlı Ronald Kouman varki dünya kupasında bile nerdeyse ağları yırtıyordu, birde görmediğimiz ama büyüklerimizden dinlediğimiz bekir refet var(bombacı bekir yada öküz öldüren bekir), bu adam fenerbahçe, altınordu ve galatasarayda oynamıştır, öküz öldüren lakabı attığı bir şut sonrası bir mandanın kaburga kemiklerini kırdığı rivayetinden sınra verilmiştir ve yurt dişina transfer olan ilk türk futbolcusudur(fenerden almanyanın karlsruhe phönix takımına), birde hollanda liğini takip edenler için bir dipnot yazayım uğur yıldırım da(herenveen de oynuyor) çok sert şutlar atan ama adı fazla duyulmamış bir futbolcu ve ne yazıkki milli takımımıza çağırılmasına rağmen hollanda milli takımını tercih etti

Not: sırp uzun zamandır yoktun, bjk cephesi biraz zayıflamıştı forumda , tekrar msg ını görmek güzel

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 03/07/2005 :  23:36:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
thakki1 tarafından yazılan:

gördüğüm en sert şutu bjk li zeki gs kalecisi simoviçe atmıştı, simoviç şutun sertliğinden yere çökmüş ve gol olmuştu, o kadar sert olmasada, fb li b.şenol(şenol çorlu) ankarada başbakanlık kupasında gs ye bir gol atmıştı ve topu patlatmıştı, hamide çok sert şutlardan goller atan bir futbolcuydu, kendi seyrettiklerim arasında hollandalı ve ajaxlı Ronald Kouman varki dünya kupasında bile nerdeyse ağları yırtıyordu, birde görmediğimiz ama büyüklerimizden dinlediğimiz bekir refet var(bombacı bekir yada öküz öldüren bekir), bu adam fenerbahçe, altınordu ve galatasarayda oynamıştır, öküz öldüren lakabı attığı bir şut sonrası bir mandanın kaburga kemiklerini kırdığı rivayetinden sınra verilmiştir ve yurt dişina transfer olan ilk türk futbolcusudur(fenerden almanyanın karlsruhe phönix takımına), birde hollanda liğini takip edenler için bir dipnot yazayım uğur yıldırım da(herenveen de oynuyor) çok sert şutlar atan ama adı fazla duyulmamış bir futbolcu ve ne yazıkki milli takımımıza çağırılmasına rağmen hollanda milli takımını tercih etti

Not: sırp uzun zamandır yoktun, bjk cephesi biraz zayıflamıştı forumda , tekrar msg ını görmek güzel

Uğur yıldırım şu anda dünyanın en iyi firikik atan oyuncusu.Yapılan yarışmada zidane ve bu oyuncuya bezeyen birçok oyuncuyu geride bıraktı.Hoolanda milli takımını seçmekle büyük bir hata yaptı ama.Milli takımın onun gibi bir frikikçiye ihtiacı vardı bence.(Emre ve Nihat'ta var ama onlar her zaman iyi şutlar atamıyorlar)

Hatırladığım kadarıyle duran topa en hızlı vurma rekoru Hami'de idi
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 05/07/2005 :  10:56:22  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
r. carlos unda bir frikiği vardı topa öyle bir falso verdi ki topun arkasından bakıyoken çıkıyodu, direği geçmişti, ama sola doğru ani bi dönüşle direğin yanından gol olmuştu. videosu var bilg de. hala izlerim, izlemeye de doyamam

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/07/2005 :  19:40:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Metion Oktay ağları delmiştir :) (Hakkı hocam şimdi bir sürü fener uydurması şey söyleyecen Oktay hakkında ama ağ çürük mürük neyse, önemli olan Rahmetli Metin abimizin örnek kişiliği ve mütevazi karakteridir :) )

offtopic: Metin Oktay gol attıktan sonra bugünkü futbolcuların yaptığı türden abartılı sevinç gösterileri yapmaz, başının önüne eğip, utangaç bir halde ortasahaya yürürdü :) :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000