can canın bak şimdi sen o dosyayı noepad la açtınya o mertin yazdığı şeyleri oraya kopyalayon.ok.ondan sonra sen hangi klavyeyi kullanıyosan onon dosyasına girip mertin dedeiklerini yapıyon.ondan sonra oyunda 7 ye basınca topu atıyo.sende doğru zamanlama yaparsan smaç tuşuyla şakkadanak oturtuyon.okey.istersen bunu 8 tuşuyalada yapabilirsin.bide arkadaşlara şu takla atma olayından bahsediyim.bunu yapmak için ilk başta alley-oop tuşlarından birine basın sonra pump trick ve 2.ci dunk modifier tuşuna basılı tutarak ileri tuşuna basın ve takla açtıktan sonra istediğiniz bir smaç tuşuna basın.ok.
şut / şut+dunk modifier bu iki defa bacak arası (yarışmada kesinlikle 50 puan alıyorsunuz) maç içinde smaç için kullandığınız tuş / ribaund-blok tuşu + dunk modifier herkesin istediği kolu potaya sokma pas / pas ters bacak arası 47-48 alabilirsiniz smaç / şut + dm topu arkasından geçirip vuruyor şut / smaç + dm smaç / pas + dm normal bacak arası şut / şut+dunk modifier bu iki defa bacak arası (yarışmada kesinlikle 50 puan alıyorsunuz) maç içinde smaç için kullandığınız tuş / ribaund-blok tuşu + dunk modifier herkesin istediği kolu potaya sokma pas / pas ters bacak arası 47-48 alabilirsiniz smaç / şut + dm topu arkasından geçirip vuruyor şut / smaç + dm smaç / pas + dm normal bacak arası
topu potaya atıyoruz takla atıyoruz bitiriş bize kalmış bacak arası veya gözümüz kapalı (Dee Brown)
Smaç sırası bize geldiğinde vakit kaybetmeden ortasahaya gelelim. 8 tuşu ile (klavyede ayarladıktan sonra) topu havaya atıyoruz. 1 - 1.5 saniye bekledikten sonra şut + DB ile takla atıyoruz sonarada steal + DB tuşu ile gözümüz kapalı bitiriyoruz. Steal yerine Pas tuşunu kullanırsak tek bacak arası yapıyor. Ribaunt tuşu ise çift bacak arası yapıyor. Kolay Gele....
"İlk başlarda <<Tommy Vercettimi>>diyordu Sonny Forelli ama işte Lance il sonunu gördü"
Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim. Artık ben de alley-oop yapabiliyorum. Hiphopçı verdiğin smaç tarifleri için de sağol. Ben de size herhangi bir konuda sorununuz olduğu takdirde yardımcı olmaya çalışırım. Herkeses bol dunk'lı NBA oyunları. [8)