RE birinci oyununu tesadüf yükleyip oynadığım zaman,kapıların açılma sahneleri ve dar alanlar bayağı etkilemişti:) Oyuncular bu tür filimleri seyrederken,diğerlerinden başka gözle görüyor:)ve birşeyler bekliyor ama filimler çoğunlukla beklentinizi karşılamıyor.Benim için en belirgin örnek Tombraider 1 ve 2 eh işte dedirten türde. Yanlız RE oyunun etkisi,filimde bayağı görülüyor ve yer yer etkilemiyorda değil.Meraklılarına tavsiye ederim:)
Filmi izleme şansını elde ettim... 1. nin ardında çıkartılmış kaliteli bir 2. yapım olması dikkat çekiyor. Tek eksik yan sinema ortamında seyredememiş olmam ve film geldiğinde bu sorunda halledilmiş olacak. Sonunda 3. film için ortamın yaratılmış olması bununda seri filmler arasına gireceğini gösteriyor ve ALien serisinden sonra fantastik tarzdaki filmler arasındaki yerini alacağı kesin gibi....
arkadaşlar böyle filmleri sinemda izlesek bence daha hoş olur daha fazla zevk alırız gerçi oralarda sinema bilet fiyatları ne alemde bilmiyorum ama burada yani bursada hafta içi 3 milyona çok sağlam bi sinemada izleyebiliyorum bu nedenle hiç indirme bindirme hadiseleriyle uğraşmıyorum.
Senin adına sevindim sheriat hocam.Ben Ankara'dayım 8 milyon burda sinema bileti.
Çok doğru söylüyorsun sinema konusunda.Film sinemada izlenmeli.Hem başka nerde bulunabilirki sinemadaki atmosfer.
Ben üniversite öğrencisiyim.Peder Bey'e yük olmamak için herşeyimden kısıyorum.Malum bir günlük harçlığımı sinemaya vermek zor geliyor.Sinemaya gidebilenlerin filmi sinemada izleyip,filmin tadını çıkarmalarını tavsiye ederim.