RPG:Morrowind ve Final Fantasy X (X-2) FPS:FarCry & Call Of Duty Action:POP: The Sands Of Time & GTA: Vice City Adventure:: Monkey Island Serisi & Grim Fandango (LucasArt saolsun) Online:Everquest, Final Fantasy XI Strateji: Medieval: Total War & Civilization3
Hımm bence bunu kategorilendirmeden yapmak zor bişey.Çünkü her oyun bence ancak kendi kategoriside birinci olabilir.Siz bir Fps seylen Strateji oyununu karşılaştırabilirmisiniz.Sanmıyorum?Bence bunu katekorilendirerek yapalım ve her oyun kendi kategorisinde olsun.Benimki sadece bir düşünce.Beğeninize sunulmuş bekliyor. Saygılarımla...
FPS - TPS - Aksiyon - Macera Bu tür(ler) hakkında pek bilgim olduğu söylenemez ama...
Medal of Honor
Prince of Persia
Call of Duty
FRP & RPG Ne olduğundan şu an bile neredeyse hiçbir fikrim olmadığımdan bunu pas geçiyorum (Bırakalım ustalar konuşsun).
Konsol Oyunları Zamanında internet cafelerde severek oynadığım birkaç oyun işte... (Nedense o zamanlar hep vurdulu kırdılı oyunları oynamaktan zevk almışımdır.)
Tekken (PS)
Mortal Kombat (PS)
Ninja Cop (GBA)*
* İlk oynadığım GBA oyunu, hakkını yemek istemedim, pek güzel olduğu söylenemez.
Online Oyunlar Üç dört yıl önce internet cafeye gittiğimde benden büyük çocukların severek oynadığı, benim de izleyerek tecrube kazanmaya çalıştığım oyunlar...
Counter-Strike
Ultima
Spor Oyunları Yorum yok!
NBA Live
FIFA
Strateji - Simulasyon İşte gelmesini beklediğim bölüm...
Age of Empires
The Sims
Yarış ve Sürüş Oyunları İyi bir sürücü olduğum söylenemez, ama iş PC'de oldu mu işler değişir... (Kesinlikle daha kötü)