|
| Yazar |
Konu  |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 30/11/2004 : 10:21:00
|
Yorgun ve yaşlı demeyi unutmuşsun:)Sizin gibi gençlerin arasında:) Gerçekten oyunun sonunu bitirebilirsem belki tekrardan oynayarak yazabilirim ama söz vermek gibi olmasın.Yinede siteye bir anı olarak yazmak isterim,bakalım zaman ne gösterir bakarsın hızlı bir genç benden önce davranır ve yazar,gizli o kadar çok cevher var ki hele şu okullar bir kapansın dersler bir bitsin:) Sözlerin için teşekkürler elimden geldiğince oyunları seven birisi olarak takipteyim,iyi oyunlar:) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 01/12/2004 : 21:33:21
|
Farcry çıktığı zaman bu oyunun ertelenme nedeni oynadıkça anlaşılıyor:)Geniş mekan,kullanmaya hazır araçlar ve eşyalara fiziksel etkiler(yanlız burda half life hakkını yemeyelim güzel yapmışlar)ve yaratıklarka birde adamlarla uğraş taki hedefe varıncaya kadar. Madmax'dan yollarda esintiler,Starda oynayan bir filim vardı,kumların altında yaratıklar ve insanlar sağlam zemin kaya vs.üstünde sıkışıyordu ordanda biraz böceklerde esinlenmiş.Olsun bu oyunun birini oynayan ikincisini mutlaka sevecektir ve gerçekten ileride böcekleri yönettiğiniz yerde oyundan zevk alıyorsunuz,Japonların koku fikri vardı,oyunlar sırasında ateşleyecek ve ortama göre koku yayacak.Bu oyunda sanırım bayağı işe yarardı,hele böceklerin gitmesi için attığımız şey için,onun birşeyler koktuğun hissediyorsunuz ama ne:))Bu arada okuyanlar üçüncü bağlantı için gerekli akü banyo küvetinin altında:)Bakalım gidiyoruz,daha var,aman hemen bitmesin;) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 03/12/2004 : 00:22:14
|
Gordon konuşmuyor(sadece crowbar'ı alırken kısacık) ve bu oyunda da hiç görünmedi:)Sanırım Gordon sizsiniz:)ve zaten oynarken konuşuyorsunuz en azından düşüncelerinizle.Son bölümler şehir savaşı ve çatışmalar güzel olmuş sürüklüyor ne diyebilirim ki sadece iyi oyunlar. Son olarak,oyun bittiği zaman fragmanları sonuna kadar izliyorsunuzdur umarım.İsimler alt alta geçtikçe az veya çok,ne kadar çok kişinin emeği geçmiş olduğunun farkına varıyorsunuz.Yıllardır hiç bir oyunun sonunu kesmedim ve herzaman ülkeminde birgün gençlerinin adının da inci tanesi gibi alt alta geçeceğini düşünmüşümdür.Son bir not,fragmanlar bittiği zaman bazen küçük bir görüntü veya sürpriz çıkabiliyor:)bundada var ama azıcık;) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
Razz_RaziEL
Üye

İleti 5 |
İletim - 09/12/2004 : 15:04:25
|
oyunu yaklasık 6 senedir bekliyorum yani ilkini oynadığımdan ve bitirdikten sonra.ilki benim bilgisayarda çalışıyodu çünkü bilgisayarı o zaman almıştım.güzelde çalışıyodu..ama half-life gelişti bilgisayar aynı kalınca tabi bu kadar çok beklediğim oyunu dahada beklemek olmazdı..sizler şanslısınız ewde rahat rahat oynuyorsunuz.kendi bilgisayarınızın boşalmasını sıranın size gelmesini beklemiyorsunuz yada oynadıktan sonra kasaya para odemiyorsunuz.ama ben oyunu int.cafede oynadım.adama kaç gündür çıktı hadi alın artık yükleyin bilgisayarlara diyodum ve sonunda gelmişti ewet sonunda freeman ve g-man ile olan hasretimi giderebilecektim.we oyunu 3gün içersinde yaklaşık 15 saat oynayarak bitirdim.beklediğime değmiş be walla adamlar yapmış yani.fizik kuralları harika gelişmiş.en gelişimiş oyun bu şu ana kadar bence.ilki gibi... |
WhaT DOEs NOt KiLL YoU WiLL MakE YoU WisH iT HaD!! _razz |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|