AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Sıfırdan Half Life?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 07/12/2004 :  21:36:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben kaç senedir oyun oynarım ama Half Life hiç oynamadım ama anladığım kadarıyla çok seviliyor. Bende FPS seven biri olarak bu oyunu seveceğime inanıyorum. HL 2 için sistemin yeteceğini zannetmiyorum ama önceki bütün oyunlarını oynayabilirim. Bana HL nasıl başlıyor, genişleme paketleri var mı, sırasıyla hangi oyunları oynamam gerekiyor bilgi verir misiniz? Daha sonra sistemi yenilediğimde HL 2 ye geçerim, hikaye de kesilmemiş olur.

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 07/12/2004 :  22:09:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vay guraktan, Half-Life'ı oynamamış olmana şaşırdım doğrusu . Neyse ilk önce tabi ki Half-Life'ı kur ve onu bitir. İlk Half-Life'ta malum Gordon Freeman adında bir bilimadamını tam teçhizatlı bir asker gibi yapıyorduk. Neyse sonra asıl askerler girdi devreye. Half-Life: Opposing Force, burada adı Shephard idi yanlış hatırlamıyorsam, bir askeri yönetiyoruz ve oyuna o askerin gözünden bakıyoruz. Son olarak Half-Life: Blue Shift, güvenlik görevlisiyiz, isim neydi... Calhoon gibi birşey ... Sanırım bu kadar, karışık gibi oldu şöyle sıralıyım:
Half-Life
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Blue Shift
Sırayla bunları bitir ve Half-Life 2 oynamaya hak kazan .
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 09/12/2004 :  13:54:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok teşekkürler bundan sonraki ilk oyunum Half-Life olacak, oyunu oynamamak bana da garip geldi ya neyse, zararın neresinden dönsek kardır.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/12/2004 :  19:51:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi tabi, hem şimdi daha da zevkli olur, yıllanmış şarap hesabı . Rica ederim ayrıca her zaman...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000