|
| Yazar |
Konu  |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 07/12/2004 : 21:36:51
|
| Arkadaşlar ben kaç senedir oyun oynarım ama Half Life hiç oynamadım ama anladığım kadarıyla çok seviliyor. Bende FPS seven biri olarak bu oyunu seveceğime inanıyorum. HL 2 için sistemin yeteceğini zannetmiyorum ama önceki bütün oyunlarını oynayabilirim. Bana HL nasıl başlıyor, genişleme paketleri var mı, sırasıyla hangi oyunları oynamam gerekiyor bilgi verir misiniz? Daha sonra sistemi yenilediğimde HL 2 ye geçerim, hikaye de kesilmemiş olur. |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 07/12/2004 : 22:09:58
|
Vay guraktan, Half-Life'ı oynamamış olmana şaşırdım doğrusu . Neyse ilk önce tabi ki Half-Life'ı kur ve onu bitir. İlk Half-Life'ta malum Gordon Freeman adında bir bilimadamını tam teçhizatlı bir asker gibi yapıyorduk. Neyse sonra asıl askerler girdi devreye. Half-Life: Opposing Force, burada adı Shephard idi yanlış hatırlamıyorsam, bir askeri yönetiyoruz ve oyuna o askerin gözünden bakıyoruz. Son olarak Half-Life: Blue Shift, güvenlik görevlisiyiz, isim neydi... Calhoon gibi birşey ... Sanırım bu kadar, karışık gibi oldu şöyle sıralıyım: Half-Life Half-Life: Opposing Force Half-Life: Blue Shift Sırayla bunları bitir ve Half-Life 2 oynamaya hak kazan . |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 09/12/2004 : 13:54:31
|
Çok teşekkürler bundan sonraki ilk oyunum Half-Life olacak, oyunu oynamamak bana da garip geldi ya neyse, zararın neresinden dönsek kardır. |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/12/2004 : 19:51:01
|
Tabi tabi, hem şimdi daha da zevkli olur, yıllanmış şarap hesabı . Rica ederim ayrıca her zaman... |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|