Gözüm mail firmadanmı yollandı yoksa forumlara katılan bir arkadaşındanmı ?? Eğer blizzard mail ile bu haberi duyurduysa bence çok komik birşey olur... Kaldıki blizzardın ana sayfasını kontrol ederseniz yapılmakta olan sadece iki oyun var ve diablo bunların arasında gözükmüyor.... Ayrıca daha önce söylediğimi tekrarlıyorum diablo forumlarında bu tip muhabbetler hep olur. Bir deli diablo3 çıkacakmış diye kuyuya taş atar ve diğer tüm fanatikler o taşı çıkarmaya uğraşır.... (:
Öyle birşey olsa zaten blizzard ın sitesinde ana sayfaya yazarlardı.Ana sayfada şu an yeni 3d grafik tasarımcıları aldıkları yazıyor.Diablo zaten yeni bir kadroyla yapılıor.
level dergisini 2 ay önceki yazısında okumuştum blizzard d2'den kalan ekibe lider arıyomuş.
alıntı:y_salci tarafından yazılan:
bizde zaten burda diablo 3 çıkmasın demiyoruz.Sadece Diablo 3 ün çıkma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyoruz. Geçen gün arkadaş Diablo 3 çıkıyo diye bi resim gönderdi.Baya güzeldi baya inandırıcıydı.Köşedede küçük küçük yazılar vardı resmi büyütüp zar zor okumaya çalıştım meğer photoshop ta 2001 yılında yapılmış bi resimmiş hevesim kursağımda kaldı