AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 3 - Diablo III
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/05/2005 :  20:11:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gözüm mail firmadanmı yollandı yoksa forumlara katılan bir arkadaşındanmı ?? Eğer blizzard mail ile bu haberi duyurduysa bence çok komik birşey olur... Kaldıki blizzardın ana sayfasını kontrol ederseniz yapılmakta olan sadece iki oyun var ve diablo bunların arasında gözükmüyor....
Ayrıca daha önce söylediğimi tekrarlıyorum diablo forumlarında bu tip muhabbetler hep olur. Bir deli diablo3 çıkacakmış diye kuyuya taş atar ve diğer tüm fanatikler o taşı çıkarmaya uğraşır.... (:
Sayfanın En Üstüne Git

FIMIN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 16/05/2005 :  23:11:22  Bilgileri Göster  FIMIN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dİablo III ü yapacak olan ekibin ofislerinde çıkan yangında öldüklerini duymuştum. Eğer doğruysa Diablo III zor çıkar. Umarım doğru değildir.
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 17/05/2005 :  13:50:44  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle birşey olsa zaten blizzard ın sitesinde ana sayfaya yazarlardı.Ana sayfada şu an yeni 3d grafik tasarımcıları aldıkları yazıyor.Diablo zaten yeni bir kadroyla yapılıor.
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 17/05/2005 :  15:56:49  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
level dergisini 2 ay önceki yazısında okumuştum blizzard d2'den kalan ekibe lider arıyomuş.
alıntı:
y_salci tarafından yazılan:

bizde zaten burda diablo 3 çıkmasın demiyoruz.Sadece Diablo 3 ün çıkma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyoruz.
Geçen gün arkadaş Diablo 3 çıkıyo diye bi resim gönderdi.Baya güzeldi baya inandırıcıydı.Köşedede küçük küçük yazılar vardı resmi büyütüp zar zor okumaya çalıştım meğer photoshop ta 2001 yılında yapılmış bi resimmiş hevesim kursağımda kaldı

Resmi gönderen benim.(ama resmi ben yapmadım)
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 17/05/2005 :  16:04:09  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar şimdi denedim www.blizzard.com/diablo3/
bu linke girince diablo3 die bi dosya çıkıyo ben açmayı başaramadım.Bide siz deneyin isterseniz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000