bizde zaten burda diablo 3 çıkmasın demiyoruz.Sadece Diablo 3 ün çıkma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyoruz. Geçen gün arkadaş Diablo 3 çıkıyo diye bi resim gönderdi.Baya güzeldi baya inandırıcıydı.Köşedede küçük küçük yazılar vardı resmi büyütüp zar zor okumaya çalıştım meğer photoshop ta 2001 yılında yapılmış bi resimmiş hevesim kursağımda kaldı
Warcraft 3. beğenmedim çünkü çok çok daha iyisi yapılabilirdi... en azından elimde age of gibi bir oyun varken warcraft 3 oynamam. Ayrıca ufak bir hatırlatma warcraft 3 frp değil real time stratejidir. (: Wow hakkında daha önceki yorumum aynen geçerli daha giripte oynamadım ve edindiğim izlenimden aylığını 30$ veripte bu oyunu oynamam. Diablo çıksın ama doğru düzgün olacaksa çıksın (ve şu durumda bu pek mümkün değil)... Yoksa warcraft 3 gibi olacaksa hiç çıkarmasınlar daha iyi (:
Bu haberi size sevinçle veriyorum:Blizzard Diablo 3 ün yapımına başladı!!! Heyooo yupiiiiiii. Şimdi diceksiniz nerden duydun diye.Söliim. Arkadaş Blizzard forumlarına üyeydi.Geçen gün mail geldi.Diablo 3 ün yapımına başlanmış.Hatta epey olmuş.Elimdeki tek haber oyunun 3d olacağı ve çok iyi bi grafik motorunun kullanıldığı.İyi güzel de inşallah Diablo 3 için yeni bilgisayar almamız gerekmez