AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 Half-Life 2 (DİKKAT sadece oynayanlar baksın)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 23/11/2004 :  21:24:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonra oyunun tadı kaçar oynuyorsanız bakın ve ilginç yerleri varsa secretleri(bilmiyorum varmı hatırlarsanız birincide bazı konuşmalarla açılmayan kapıları açıyorduk?) takıldığınız yerleri veya aklınıza takılan yerleri yazabilirsiniz.Umarım katılım olur.
Half-Life1 ve modlarını oynayanlar,biliyorum 2'yi sabırsızlıkla bekliyordu.Evet yavaş yavaş oyunu oynamaya başlandı sayılır:)
Treden ilk indiğimde yerde gördüğünüz herhangi bir eşyayı alıp fırlatabildiğinizi veya istediğiniz bir yere bıraktığınızı görüyorsunuz.Malesef adamların yürüyüş hattında durursanız sizi itekliyor yoluna devam ediyor yani pas geçmiyor(apay zeka işte:)
Hareketler bazı yerlerde konuşmalarla yönlendiriliyor mesala yerden fişi al ve prize tak gibi (malesef alt yazı yine yok)neyseki FPS tecrübelerimizle çözeriz:)
Çocuk parkı olan bahçede tahterevallinin iki tarafına biriket koydum eğer dengede kalsaydı evet birşeyler oluyor derdim fakat bir taraf ağır geliyor kimbilir belki bir biriketin pixseli fazladır:)
Oyunu sindirerek çevreyi gezerek oynadığımdan uzun sürecek gibi oynayanlara kolay gelsin.
Not:Lütfen sadece oyun hakkında yazın,grafik,detay,çalışmıyor vs.gibi yazılar yazmayın.
Dip not:Alt yazı yok demiştim,sonradan öğrendimki sadece damo ve benzeri aralarda varmış.Ayarlarda ses bölümünde subtitiles seçeneği var onu aktifleyince tamam,gerçi bununda türkçesi çıkmış arayan bulur:)

İyi oyunlar 1964

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 27/11/2004 :  21:01:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşten güçten daha motorkaykayın(bence:)sonunda gibiyim kimbilir daha ne kadar var okuyan gençlerden eminim bitirende olmuştur.
Oyunda fizik kurallarını uygulamaya çalışmışlar kaldıraç,suyun itme gücü,vinçler vs. bölümleri geçerken hemen tüketmeyin silah ve güç için gizli dehlizler var ayrıca duvarlarda biryerlerde lamda işaretini görürseniz mutlaka durun bonus var:)Nedense oda üzüme bakan tilki misali vinçlerin üzerinde biraz bulmaca.Bir yerde çamaşır makinasını aşağı itip onun ağırlığıyla motorun geçeceği tahtayı kaldırdım.Güzel bir oyun ve HL1 de oynadığım birbirinden değişik mod oyunları bu oyunada yaparlarsa uzunca bir süre(yıl) oyunu ezeriz gibime geliyor:)
Su efekti aşmış,tahta parçasına vurunca evet gerçekte gördüğünüz gibi batıp çıkıyor hatta vurduğunuz garibanlar bile batıp çıkıyor sonra su yüzüne yavaş yavaş çıkıyor.Grafikteki bu gerçeklik oyunu uzun süre oynayınca baş ağrısı yapıyormuş(ben demedim kedi dedi:)buda tartışılır zaten 3 saatten fazla oyun oynamak normalde sakıncalı;)
Not:Oynayanlara,gelipte bitti diye yazmasın bozuşuruz:)Bu oyun bitmez HL1 de hala oynamadığım mod vardı(they hunger3)Birkaç ay sonar blue shift2 çıkarmı çıkar:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 28/11/2004 :  21:25:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gordon'un seyir defteri.Bugün graviti gun(antiyerçekim silahı:)kullanmasını öğrendim şansız ben sanırım yine bir dolu aksiliklerle uğraşıp bu silahtan epey faydalanacağım.Diğer oyunlarda esasoğlan ara demolarda bütün heybetiyle göründüğü halde,alçak kamera açısı aynı birinci oyunda olduğu gibi beni hiç göstermiyor:)
Oyunda konuşmalara dikkat edin,mimikler için epey uğraşmışlar birkeresinde kızın babası espiri yapıp göz kırpıyor,kızların birbirine tiripleri bile var:)Oyun kodu çalınmadan önce verilen videolarda pervanenin yaratıkları kestiği ve antiyerçekim silahı ile aldığın testere veya nesneleri silah gibi kullandığını görmüştüm,şimdi tam emin oldum.Oynarken etraftaki eşyaları kullanmaya dikkat edin(oyun sırasında zaten göreceksiniz),tüpü kestiniz tekrar açtığınızda ses geliyor yaratıkları çek silahı gazın çıktığı yere ateşle ve etraf alevli yaratık.Size sık sık görünüp birader diyen adamı kes sesini deyip vurmayın hafif kafayı yemiş ama yardım ediyor(zaten vuramassınız):)
Not:Sanki aynayla konuşur gibi oluyor ama olsun güzel bir siteye bu oyunu anlatmak hoş oluyor.Sanırım günler içinde katılım olur,her zaman önce eğitim sonra oyun,oyunlar kaçmıyor ama zaman ve eğitim sonra telafi edemessiniz ve pişmalık fayda etmez,bu notu,yazıyı kaçamak okuyan öğrencilere yazıyorum ayrıca başlığa aldırmadan okuyanlarada:))

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/11/2004 :  21:45:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Geppettous tarafından yazılan:
Not:Sanki aynayla konuşur gibi oluyor ama olsun güzel bir siteye bu oyunu anlatmak hoş oluyor.

Okuyoruz hocam, merak etme :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 30/11/2004 :  00:02:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sakın arabanın mıkantıslı vinçten kurtulup düşmesi sonucunda arabanın ters dönmesi ile onca yolu arabasız kampa kadar gitmeyin gittim ve geri döndüm:)),yerçekim silahını arabaya vurun ters dönüp düzelecek:)Bu arada giderken böceklerden biri suya girdi ve çırpınarak boğuldu ilginç bir görüntüydü.
Hani hep görünüpte bir türlü yakalayamadığımız bir adam vardı yine aksiyona başlamadan önce görünüyor ve esrarengiz bir şekilde kayboluyor birinci oyunda vurmak için ne uğraşmıştım:)yine vurulmuyor.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/11/2004 :  00:53:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyuna bir tam çözüm çok iyi giderdi gibi geliyor bana. Özellikle bu işi iyi bilen, yetenekli ve yakışıklı bir kişinin elinden çıkması çok mutlu ederdi bizi (bilmem anlatabildim mi )

Yalnız, bu boğulma sahnesi yüzünden kınıyorum seni. İnsan bir el atıp kurtarırdı garibimi. Kim bilir ne kadar acı çekmiştir

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000