|
Yazar |
Konu  |
ReDaBx
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 08/09/2007 : 17:24:12
|
arkadaslar benim sorunum baska bende rome total war oyununda her sey cok hızlı hareket ediyo yani ekran kartındanmı ? READON X550 markası 512mb yani imkansız bise ekran kartından deil ama oyun cok hızlı adamlar savasta yürürken bile sanki kosuyomus kosuyorlarkende sürat motoru takmıslar gibi haritadada çok hızlı hareket ediyo ve hafif hafif takılıyo menüde bile çok hızlı  |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 09/09/2007 : 00:53:16
|
Oyunu hızlandırmış olabilirsin. Artı, ekran kartında güzel fena değil. İşlemci ve Ram dan da kaynaklanabilir. Millet yavaş oluşundan şikayet eder, sen hızlı oluşundan şikayet edersin ilginç... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
ReDaBx
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 09/09/2007 : 09:21:19
|
Cevap için saol kardes te bu arada bu sabah açtım nasıl olduysa düzelmiş her sey eski halinde ve bu olay Barbarian Invasion packını yükledikten sonra oldu birde çok nadirende olsa hata raporu veriyo neden olabilir Bide arkadaşlar Alexende hariç Rome Total War için önerceğiniz bi yama yada pack varmı |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 09/09/2007 : 13:07:49
|
Evet o bende de oluyor ki tahminen korsan oyundan kaynaklanıyor olabilir diğer bir ihtimal ise, oyunun çok uzun süre açık kalması da olabilir. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 09/09/2007 : 14:25:28
|
Çok hızlı oyun gerçekten berbat bir şey. Hiç tavsiye etmem :)
@inter hocam: msn'ini aldım şu media playerı bana da yollasan? mp 10 yükledikten sonra(tahminen, uzun zaman oldu) ekranda mausu nereye sürüklesem geçtiği yeri belli ediyor, optionsa bassam oyunun menüsü de kalıyor(load,campaign felan), wonder ele geçirme haberine tıklarsam oyun onu gösteremiyor ve çöküyor felan.. Eskiden kasmazdı şimdi büyük savaşlarda(2.5k++) kasmaya başladı |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|